19 / 04 / 2024

dolar yarın son dakika

dolar yarın son dakika

Piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon rakamları yarın açıklanacak. Yarın açıklanan veriler sonrası doların yönü belli olacak. Herkes yarınki verilere odaklandı. Dolar yarın ne kadar olacak? Bakmayan bin pişman..

Dolar haftanın son gününe nasıl başladı? Bugün dolar ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma dolar/TL kuru

Haftanın son işlem gününde dolarda son durum merak ediliyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma dolar kaç lira? 15 Eylül Cuma dolar/TL alış satış fiyatı...

Dolar haftanın son gününe nasıl başladı? Doları olanlar şimdi göz atın! 1 dolar kaç TL oldu? 28 Temmuz 2023 dolar kuru..

Yatırımcılar tarafından dolar/TL'deki son durum merak ediliyor. Peki 1 dolar bugün ne kadar 28 Temmuz 2023? İşte 28 Temmuz dolar/TL kurundaki son durum...

KPSS şartı yok! O belediye 209 personel alıyor! Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı olan KAYMEK bünyesindeki eksikliği tamamlamak için 209 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Dolar yarın tam tamına işte böyle olacak! Hemen peş peşe açıklanan bu son dakika rakamlarına bakın!

Dolar yarın tam tamına işte böyle olacak... Hemen peş peşe açıklanan bu son dakika rakamlarına bakın...

KPSS'siz personel alımı başladı! O belediye tam 105 personel alacak! Başvurular yarın son! Hemen başvurun!

Binlerce kişi belediyelerin kendi bünyelerindeki iş alım ilanlarını araştırıyor. O belediye KPSS şartsız tam 105 personel alacağını duyurdu. Başvurlar yarın sona erecek. Hemen başvurun!

Dolar yarın tam tamına bu kadar olacak! Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın

Dolar yarın tam tamına bu kadar olacak... Dev Banka iki farklı rakam açıkladı... Hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın...

A101 6 Nisan'da bombayı patlatıyor! Tuvalet kağıdına dev indirim! Yarın son gün

Ramazan-ı Şerif'in girmesiyle indirimler arak arakaya gelmeye başladı. Marketlerde en çok satışı yapılan ürünlerden biri olan tuvalet kağıdına yapıal indirimler herkesin ilgisini çekiyor. 06 Nisan 2023 (Yarın) 32'li Ecco Tuvalet Kağıdının fiyatı 99 TL ile satışa sunulacak.

Tarım Kredi Kooperatifi'nden Mart bitmeden son kampanya! Ayçiçek yağı 135,toz şeker 105 TL! Yarın son gün.. yetişen alır

Tarım Kredi Kooperatifi, kampanyalı ürünlerini Mart ayı sonunda da sürdürüyor. Yarın son günü olan mart indirimlerine vatandaş tarafından çok büyük rağbet oldu. Tarım Kredi Kooperatifi, Ramazan alışverişini uygun ücretli yapmak isteyen vatandaşları bekliyor.

Sakın kaçırmayın! Yarın MTV taksit ödemesi için son gün!  MTV ödenmezse cezası kaç TL?

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 2023 yılı ödemelerinin ilk taksit ödemeleri için yarın son gün. En düşük MTV ödemesi bu yıl 219 TL olurken,  araç tipine ve aracın yılına göre ödenecek vergi miktarı da değişiyor. Peki MTV ödemesi nereden yapılır? MTV  zamanında ödenmezse ne olur? İşte yanıtlar…

Dolar yarın tam anlamıyla bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam belli oldu! Herkes hazır olsun!

Fed faiz kararı sonrası değer kaybeden dolar kuru gelişmiş ülke para birimleri karşısında değer kaybetmeye de devam ediyor. Doların ne kadar olacağını merak edenler için Dolar yarın tam anlamıyla bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam belli oldu! Herkes hazır olsun!

Doların yarın ne kadar olacağı belli olmaya başladı! Nefesler tutuldu! Dolarınız varsa mutlaka bakın!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dün ABD ara seçimleri ile yükselişine ara veren dolar kuru bugün yükselişe geçti. Peki dolar yarın ne kadar olacak? Yarın kritik gelişme sonrası doların yönü belli olacak. İşte son dakika dolar/TL kuru gelişmesi.

Dolar yarın bu kadar olacak! Bu rakam ortalığı karıştıracak!

Analistler dolar için dikkat çeken açıklamalar yapıldı. Dolar yarın bu kadar olacak! Hemen bakın! İşte ayrıntılar…

Elinde doları olanlar hazır olun! Dolar yarın bu kadar olacak

Dolar kurunu etkileyecek olan Fed tutanakları yarın belli olacak. Yarınki karardan sonra doların kaç lira olacağına yönelik analistlerden açıklamalar geldi.

dolar yarın son dakika Haberi

dolar yarın son dakika

Dolar/TL kuru son dakika gelişmeler takip ediliyor. Yarın dolar kuru için önemli veri olan ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Yarın dolar için resmen dananın kuyruğu kopmuş olacak. Yarınki enflasyon verileri doların yönünü belirleyecek.  

Dolar kuru küresel piyasalar karşısında 2 gündür yatay seyirde işlem görüyor. Dolar/TL kuru da bugüne 18.58 TL'de başladı.

Dolar yönüne karar açıklanaacak enflasyon rakamlarından sonra karar verecek.  Euro ise yeniden 18 TL'nin üstüne çıkarak 18,0492 TL seviyesinden işlem görüyor.

Peki dolar 24 saat sonra ne kadar olacak? Dolar düşecek mi, yükselecek mi? İşte merak edilenler...

DOLAR 24 SAAT SONRA BU KADAR OLACAK

Dolar kuru haftanın ilk gününden itibaren yatay seyrine devam ediyor. Dolar yönünü belirlemek için 24 saat sonra yani yarın açıklanacak enflasyon rakamlarını bekliyor. Eğer yarınki enflasyon oranları beklentilerin üzerinde gelirse...