26 / 04 / 2024

doların konuta etkisi

doların konuta etkisi

Sektör temsilcileri, yabancı yatırımcıların bu tür dalgalanmaları cazip gördüğünü kaydederek, bu durumun son günlerde satış ofislerine yansıdığını bildiriyor.

Doların hakimiyeti bitiyor mu? O isimden buz kestiren açıklama! 1 doları bile olan hemen baksın! 

Bridgewater Associates’in kurucusu olan Ray Dalio, son dakika dolar tahmini ile resmen deprem etkisi yarattı. Doların hakimiyeti bitiyor mu? O isimden buz kestiren açıklama! 1 doları bile olan hemen baksın!

Doların yıl sonunda geleceği çılgın rakam resmen açıklandı! Doları olanlar köşeyi döndü! Kaçırmadan hemen bakın

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrası Jerome Powell'ın konuşmasından sonra yükselişe geçen doların en kadar olacağı belli oldu. Dolar yatırımcıları kaçırmadan bakmalısınız!

Dolarda fırtına değil resmen tsunami koptu! Elinizde 1 dolarınız bile varsa çabuk bakın

Piyasaların merakla beklediği, Amerika Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kurunda hareketli grafik görüldü. Dolar kurunda resmen fırtına değil tsunami yaşanıyor. Elinde 1 dolarınız bile varsa hemen bakın. 3 Kasım 2022 dolar/TL kuru.

İslam Memiş verdiği saat geldi! İşte doların akıbeti!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in verdiği saat geldi. Doların akıbeti ne olacak? İşte detaylar!

''Dolar zirve yaptı ve düşmeyecek'' diyen analist açıkladı! 1 dolarınız bile varsa acele edin

Son dakika dolar kuru, bu hafta  hareketli bir grafik sergiledi. Yatırımcıların gündeminde ABD Merkez Bankası faiz kararı yer alırken analistlerden zirve dolar açıklaması geldi. Doların düşmeyeceğini söyleyen analistler yatırımcıları uyardı. 1 dolarınız bile varsa acele edin...

Dolar 12 saat sonra bu kadar olacak! Doların kaderi yazılıyor! Elinizdeki dolarlar ne kadar olacak bakın görün

Son dakika dolar kurundaki gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Doların ne kadar olacağını merak edenler için bugün 12 saat sonrası işaret edildi. Doların yönü 12 saat sonra belli olacak.

Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı!

Son dakika dolar kuru milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Doların ne zaman  yükseleceğini merak eden yatırımcılar için Ekonomist Selçuk Geçer, asıl tarihi açıkladı. İşte dolar asıl bu gün füze gibi fırlayacak...

Doların 2 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! 1 doları bile olanlar hemen bu son dakika rakamına göz atın!

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan dolar kuru için bu hafta oldukça hareketli geçti. ABD tahvil verilerinin açıklanması ve dolar endeksindeki düşüşlerle dolar/TL kuru değer kaybetti. Analistler doların 2 gün sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı...Hemen bu rakama bakın...

Dolar 20 TL mi olacak yoksa dibi mi boylayacak? Doların 3 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Çabuk koşup bakın

Dolar kuru bu hafta oldukça hareketli geçti. ABD tahvil verilerinin açıklanması ve dolar endeksindeki düşüşlerle dolar/TL kuru değer kaybetti. Doların ne kadar olacağı ise araştırılmaya devam ediyor. Dolar 20 TL olacağını söyleyen analistlere karşılık dibi boylayacak diyenler var. Peki dolar ne olac

Selçuk Geçer altın ve doların roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Görenlerin eli ayağına dolaştı

Altın ve dolar için, ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den tarih açıklaması geldi. Sltın ve doların roket gibi fırlayacağı tarihi açıklayan Geçer, yatırımcıları uyardı.

Doların değer kaybetmesi gümüşe yaradı! Gümüş tozu dumana kattı!

Gümüş fiyatları 26 Ekim 2022 Perşembe günü yükselişe geçti. ABD doların değer kaybetmesi ile nefes alan gümüş değer kazanarak tozu dumana kattı. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? 26 Ekim 2022 gümüş fiyatları.

Doları bilen adam doların iki ay sonra kaç lira olacağını açıkladı! Herkes gardını alsın!

Türkiye’nin en ünlü ekonomistlerinden olan ve dolar ile ilgili her dediği çıkan ekonomist Selçuk Geçer, 2022 yılının bitmesine az bir zaman kalmışken, doların sene sonunda ne kadar olacağını açıkladı. İşte detaylar…

Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Elinde dolar olanlar hemen bakın! Dolar böyle olacak

Dolar/TL kuru 26 Ekim 202 son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Herkesin merak ettiği soru, doların ne kadar olacağı. Milyonlarca kişi dolar yükselmeye devam edecek mi? diye merak ediyor. İşte; doların ne kadar olacağı belli oldu.

doların konuta etkisi Haberi

doların konuta etkisi


Dolardaki yükselişin ev fiyatlarında herhangi bir değişikliğe neden olmayacağını belirten sektör temsilcileri, yabancı yatırımcıların bu durumu fırsat bildiğini ve yabancıya konut satışlarının artacağını kaydediyor.


Sektör temsilcileri, yabancı yatırımcıların bu tür dalgalanmaları cazip gördüğünü kaydederek, bu durumun son günlerde satış ofislerine yansıdığını bildiriyor.



İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, AA muhabirine konuya ilişkin yaptığı açıklamada, dövizdeki artışın yatırım amaçlı konut alıcılarının kısa vadeli portföy tercihlerinde etkili olacağını söyledi.


Ancak gerek hükümetin dövizdeki artışa müdahalesi gerekse serbest piyasa koşullarındaki görünmez elin devreye girmesiyle bir kar realizasyonunun da kaçınılmaz olabileceğini dile getiren Durbakayım, bunun doğal sonucu olarak konut yatırım fonlarının tekrar gayrimenkul sektörüne döneceğini aktardı.


"Konut dövize endeksli değil, suni fiyat artışı olmaz"

Başkan Durbakayım, Türkiye'de konut fiyatlarının artık bundan 8-9 yıl öncesi...