25 / 04 / 2024

DOMOTEX Middle East fuar

DOMOTEX Middle East fuar

Domotex Middle East, Halı ve Zemin Fuarı, İstanbul’daki 2. yılında yine uluslararası dev markalara ev sahipliği yapacak.

East Of England İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

East Of England İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Kaya tarafından kuruldu.

Binlerce lira ödemişlerdi Bodrum’da yüzlerce turist sokakta kaldı

Bodrum’da 4 yıldızlı Middle Town ve Palmet Bodrum otellerine ÇED raporu olmadığı gerekçesiyle, mühür vuruldu. 300 turist 43 derece sıcağın altında bavullarıyla saatlerce otellerin önünde bekledi. Türk, Rus, Ukrayna ve Danimarkalı turistlerin olduğu grup ile otel yöneticileri arasında sert tartışmala

Elite Miiddle East Proje Yönetimi Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Elite Miiddle East Proje Yönetimi Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de Angel Luıs Martınez Gomez ve F.Antonıo Ubeda Garcıa ortaklığında kuruldu.

Middle East Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Middle East Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Mohammed J.J. Al-Obaıdı tarafından kuruldu.

Middle East Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Middle East Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Mohammed J.J. Al-Obaıdı tarafından kuruldu.

Tekfen Holding, Katar'da yeni proje inşa edecek!

Tekfen Holding, Katar'da North Field East Onshore projesi EPC-1 paketine ait Common Offsites 2 genel işlerini üstlenmek üzere ihaleyi kazandı.

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Ş., Yazdan Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Ş. tarafından kuruldu.

Milyarder Stuart Miller'dan dudak uçuklatan gayrimenkul yatırımı!

Stuart Miller’ın milyarder aile şirketi East Rock, Beverly Hills’de bulunan boş oteli 100 milyon dolara satın aldı.

East Meets West Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

East Meets West Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aızhan Betteley ve Chrıstopher D. Betteley ortaklığında kuruldu.

Middle East Hilal Alsaıkh İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Middle East Hilal Alsaıkh İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Allaeddin Dadouch tarafından kuruldu.

Middle İstanbul Emlak İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Middle İstanbul Emlak İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayham Badawi ve Mohammad Malass ortaklığında kuruldu.

Pearl Of East İnşaat ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pearl Of East İnşaat ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayad Sallama S. Saleem ve İsmail M.I. Abuzour tarafından kuruldu.

Middle Esst İnternational İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Middle Esst İnternational İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Adel Taher Amar ve Basma A. Elahmar tarafından kuruldu. 

DOMOTEX Middle East fuar Haberi

DOMOTEX Middle East fuar


Bu yıl İstanbul’da ikincisi düzenlenecek olan DOMOTEX Middle East, halı ve zemin dünyasının son trendlerini ziyaretçileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.



Geniş ürün yelpazesi ile Türkiye ve Ortadoğu’nun en kapsamlı zemin fuarı olmayı başaran DOMOTEX Middle East 7-10 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçi ve katılımcılara zemin dünyasının kapılarını açacak.


Bu amaçla fuarla ilgili bilgilerin paylaşıldığı bir basın toplantısı düzenlendi. Hannover-Messe International Istanbul Genel Müdürü Alexander Kühnel’in moderatörlüğünde düzenlenen toplantıda, Hannover-Messe International Istanbul Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Altıntop ve IHIB (İstanbul Halı İhracatçıları Birliği) Başkanı İbrahim Yılmaz’ın sunumları yer aldı.Toplantıda fuarın 2. yılında ürün yelpazesinin genişlediği, halının yanı sıra, zeminle ilgili her detayın fuarda sergileneceği belirtildi.



Fuarda, ev yapımı ve makine halı, kilim ve paspaslar, dokuma zemin kaplamaları (duvardan duvara), esnek yer döşemeleri, laminat,...