28 / 03 / 2024

Donald Trump doğduğu ev

Donald Trump doğduğu ev

Amerika’nın 45’inci Başkanı Donald Trum'ın doğduğu ev 14 Kasım’da açık arttırmaya çıkarıldı. Fakat 5 milyon dolarlık fiyata müşteri bulunamadığı için ev geçtiğimiz günlerde piyasadan çekildi...

Donald Trump'ın doğduğu ev 2.14 milyon dolara satıldı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın doğduğu ev satıldı. New York Queens bölgesinde yer alan evin 2.14 milyon dolara satıldığı öğrenildi.

ABD eski başkanı Donald Trump 454 milyon dolar cezaya çarptırıldığı davayı temyize götürdü!

ABD eski başkanı Donald Trump, New York'ta emlak sektöründe dolandırıcılıkla yargılanmış olduğu davada verilen 454 milyon dolarlık para cezası kararını temyize götürdü.

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Donald Trump'ın Washington'daki oteli satılıyor!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu Trump International Oteli, 375 milyon dolara satılıyor. Satış için CGI Merchant Group ile anlaşma yapıldı. Otelin resmi devri 2022 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.

Donald Trump'ın New Jersey'deki oteli yıkıldı!

ABD eski başkanı Donald Trump'ın bir zamanlar sahibi olduğu New Jersey'deki Trump Plaza Otel ve Casino'nun yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleşti. 

Aristotle Onassis’in doğduğu ev için 3 milyon euroluk teklif!

Onassis Vakfı, Yunan armatör Aristotle Onassis’in doğduğu ev olarak bilinen Manisa'daki tarihi evi satın almak için 3 milyon euroluk teklif verdi. Manisa Akhisar'da yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı ise evi satmayacağını söyledi.

Ronaldo'nun Madeira'daki doğduğu ev!

Ronaldo'nun şarkıcı kız kardeşi Katia Aveiro, Madeira'da doğduğu evin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Ronaldo'nun doğduğu ev...

Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas'ta restorasyon çalışmaları başlıyor!

Anadolu'nun yanı sıra farklı coğrafyaları da eserleriyle nakış nakış işleyen Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas Mahallesi'nde sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışmaları başlıyor.

Hitler’in doğduğu ev polis merkezine dönüştürülecek!

 Avusturya’nın başkenti Viyana’da Adolf Hitler’in doğduğu ev polis merkezine dönüştürülecek...

Kemal Sunal’ın doğduğu ev de yıkıldı!

Elazığ’da 41 kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketinde usta sanatçı Kemal Sunal’ın doğduğu evin de yıkıldığı öğrenildi.

Donald Trump'ın doğduğu eve alıcı bulunamıyor!

Donald Trump'ın doğduğu ve ailesiyle 5 yıl yaşadığı New York'daki Queens bölgesindeki ev satışa çıkarılmıştı. Alıcı bulunamayan ev geçici süreliğine satışa kapatıldı...

Donald Trump'ın doğduğu eve alıcı bulunamıyor!

Amerika’nın 45’inci Başkanı Donald Trum'ın doğduğu ev 14 Kasım’da açık arttırmaya çıkarıldı. Fakat 5 milyon dolarlık fiyata müşteri bulunamadığı için ev geçtiğimiz günlerde piyasadan çekildi...

The Museum Hotel Antakya nasıl doğdu?

The Museum Hotel Antakya’nın kapıları 122 milyon dolarlık yatırımla açıldı. Peki The Museum Hotel Antakya nasıl doğdu?

Adolf Hitler'in doğduğu ev polis merkezi olacak!

Adolf Hitler'in 1889 yılında doğduğu Avusturya'daki Braunau am Inn kasabasındaki evi polis merkezine dönüşecek.

Donald Trump doğduğu ev Haberi

Donald Trump doğduğu ev

Amerika’nın 45’inci Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’a taşınmadan önce New York’taki Trump Tower’da yaşıyordu ve evinde modern hayatın tadını çıkarıyordu. Trump'ın çocukluğunda yaşadığı New York’un Queens bölgesindeki ev ise neo-Tudor akımının mimari özelliklerini taşıyor.

Donald Trump’ın babası Fred Trump, New York’un önde gelen gayrimenkul yatırımcılarındı. İnşa edilmesine önayak olduğu binalar bugün New York’un çehresini oluşturuyor. Bu ev de o binalardan farksız.

2016 yılının sonunda Haghani Emlak şirketi evi 1 milyon 400 bin dolara, bundan iki ay sonra da 2 milyon dolara satmıştı. Şubat'ta ev yeniden piyasaya çıktı. Bu kez fiyat 5 milyon dolara yükseltildi. Fakat Donald Trump’ın 14 Kasım’da açık arttırmaya çıkarılan evine müşteri bulunamadığı için ev geçtiğimiz günlerde piyasadan çekildi.

Amerika'nın Sesi'nde yer alan habere göre; Evin şimdiki sahibi kimliğinin gizli...