25 / 04 / 2024

donald trump yeşil proje

donald trump yeşil proje

Donald Trump'la ortak olan Yeşil İnşaat, 2008'in başında, 300 rezidanstan oluşacak Trump Tower'ı inşa edecek. Yatırım maliyeti 700 milyon doları bulacak rezidans projesi Maslak-Levent hattında.

Donald Trump, Miami’ye taşınıyor!

ABD’de 3 Kasım başkanlık seçimleri yarışını kaybeden Donald Trump ve ailesi Miami’ye yerleşiyor. Trump ailesinin Beyaz Saray’da bulunan özel eşyaları kamyonlara yüklenerek naklediliyor.

Donald Trump’ın kutuplaştırıcı politikaları servetine zarar veriyor!

Donald Trump’ın Beyaz Saray’daki görevi ve kutuplaştırıcı politikaları net servetine zarar veriyor. Ama başkanlığı paraya çevirmeyi denemiyor da değil.

Emrullah Turanlı, Donald Trump’ı Türkiye'ye davet etti!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, ABD Başkanı Donald Trump’la bir araya geldi. Turanlı, "Kendisini Türkiye’ye davet ettim" dedi.

Donald Trump dünyanın en zengin kabinesini kurdu!

Donald Trump, ABD'yi sadece ülke tarihinin değil, dünya tarihinin de en zengin kabinesiyle yönetecek. rump'ın yönetiminde yer alan 4 milyarder ve 10 multimilyonerin serveti toplamda 15 milyar doları aşıyor

Donald Trump St.Martin'den 19 milyon TL'ye ev aldı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Pelin Kaya bugünkü yazısında Kuzey Atlantik Okyanusu'nda Karayip Denizi'nin kuzeydoğusunda bulunan St.Martin'deki yatırımları anlattı. Turizm sektörünü değerlendiren Kaya, Donald Trump'ın ev aldığı söyledi.

Donald Trump'ın ismini taşıyan alt geçidin adı değişti!

İBB Meclisi'nin aralık ayı toplantısında, "Müslümanların ABD'ye alınmaması" yönünde çağrı yapan ABD başkan aday adaylarından Donald Trump'ın ismini taşıyan alt geçidin adının değiştirilmesi teklif edildi.

2006 yılında Donald Trump, Yeşil İnşaat'la Türkiye'ye gelecek!

2006 yılında dünyanın en büyük emlakçılarından ve sayılı zenginlerinden biri olan Donald Trump, Yeşil İnşaat ile Türkiye'ye gelecekmiş. Şirket, Zincirlikuyu-Maslak hattına dünya çapında iddialı bir kompleks inşa etmeyi hedeflemiş.

Donald Trump: İnşa ettiğim her şey bir şekilde işliyor!

O, dünyanın en merak edilen işadamı. Amerikan basını ülkenin emlak ve inşaat kralı Donald Trump hakkında yazmaya, işadamı da sivri diliyle basına malzeme vermeye bayılıyor. ABD’de bir araya geldiğimiz Trump’tan Türkiye’ye özel ilgi gösterdiğini öğrendik.

D Yapı, Trump Towers'ı anlatıyor! Donald Trump da geceye katıldı! Turmp Towers'ta metrekaresi 35 d

D Yapı, Mecidiyeköy'deki projesi Trump Towers İstanbul ofislerini görücüye çıkarttı.  Donald Trump,  Trump Towers lansmanına video mesajıyla katıldı... Füsun Yılmaz Phillipson, www.havadanemlakvideo.com'a ofislerin metrekaresi 35 dolardan kiralanacağını a

Donald Trump 100 milyon dolarlık yeni uçağını tanıttı!

ABD'li emlak kralı Donald Trump şubatta Microsoft'un kurucularından Paul Allen'dan 100 milyon dolara (178 milyon TL) aldığı Boeing 757 tipi jeti görücüye çıkardı

Yeşil binaların pazarlama şansı artıyor!

Karbon ve sudaki ayak izini en aza indirmek ve artan maliyetlerin önüne geçmek adına inşa edilen yeşil binalar enerji ve su kullanımında yüzde 50'lere varan tasarruf sağlıyor  

Vadi Mersin, kentin ilk yeşil konutu olacak!

Mersin'in önde gelen inşaat firmalarından Site İnşaat, önümüzdeki yıl kentin ilk yeşil konutunu inşa etmeye hazırlanıyor. Forum Mersin AVM yakınlarındaki yeni proje, gelecek yıl başlayacak ve 2013'ün ortalarında tamamlanacak

Donald Trump'ın VIP yolcu uçağı satışa çıkarıldı!

Amerikalı 'emlak kralı' Donald Trump"ın kullandığı Boeing 727 tipi VIP yolcu uçağı satışa çıkarıldı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, milyarder iş adamı Trump"ın uçağında deyim yerindeyse yok yok

donald trump yeşil proje Haberi

donald trump yeşil proje

Beylikdüzü'nde, halihazırda 12 bin konutluk Modernist projesini hayata geçiren Yeşil İnşaat, geçtiğimiz yıl dünyanın sayılı zenginlerinden ABD'li emlak devi Donald Trump'la ortaklığa giderek tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Şirket, geçen mayıs ayında ise İngiltere'nin yanı sıra, Romanya, Bulgaristan, Çin,Hong Kong'ta yatırımları bulunan İngiltere'nin ünlü gayrimenkul ve yatırım şirketi Salamanca'yla yaptığı ortaklıkla gündeme gelmişti.

Uzun süredir Trump'la birlikte rezidans, otel ve ofis projesi yapmak için hazırlık içinde olan Yeşil İnşaat, sonunda kolları sıvadı. Şirket, 2008'de ilk etapta 300 rezidanstan oluşacak Trump Tower projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Maslak-Zincirlikuyu-Levent hattında bunun için uzun zamandır arsa arayışında olan şirket, Deva'nın Levent'teki binasına talip olmuş fakat burayı Kazak firması Landmarkk'a kaptırmıştı.

Yeşil İnşaat CEO'su Burak Duruman, "Trump Tower projesi için elimizde şu...