25 / 04 / 2024

dönerci burak özçivit

dönerci burak özçivit

Muhteşem Yüzyıl'ın 'Malkoçoğlu Bali Bey'i Burak Özçivit oyunculuktan kazandığını yeme-içme-eğlence sektörüne yatırma kararı aldı. Burak Özçivit Mecidiyeköy Trump 599 Towers Alışveriş Merkezi'nde ilk deneyimini verecek...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Zıvalı tarafından kuruldu.

Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...

İslam Memiş, Türkiye'de seçim sonrasında dolar kurunda yükselişlerin olacağını söyleyenlere yönelik açıklamalarda bulundu. Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...

  İslam Memiş müjdeyi verdi… Altını olanlar sakın satmasın!  Altın fiyatları o tarihten sonra başınızı döndürecek

 Altın yatırımcılarına önemli uyarılarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altının geleceği seviyeyi açıkladı. Elinizdeki altını satmayı düşünüyorsanız, önce bu habere göz atın. Altında son durum ne?

Simfer Çift Bölmeli Dört Gözü Gazlı Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırınım hemde ocağım olsun diyenler için Simfer, bir ürünü aynı anda hem ocak hemde fırın olarak kullanılsın diye tasarladı. Simfer çift bölmeli dört gözü gazlı fırın  geliştirilmiş teknik özellikleri ile ilgi odağı haline geldi. 

Euro dolar paritesi düşüyor! Henüz 1 euro bile almadıysanız hemen bakın! Euro değer kaybetti

Avrupa Merkez Bankası (ECB) dün faiz oranını açıkladı. Faizi 75 baz puan artıran banka 2009 yılından bu yana faizleri en yüksek seviyeye çıkartmış oldu. Henüz euro almadıysanız hemen bakın, euro düşüyor.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'dan villa aldı!

Bodrum Gümüşlük'te çıkan yangınlar nedeniyle çok etkilenen Fahriye Evcen'e kayıtsız kalamayan Burak Özçivit eşi için Bodrum Gündoğan'da yeni villa aldı. Özçivit villa için 15 milyon TL ödedi.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'da arazi arıyor!

Bir süredir Bodrum'da bulunan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in villa inşaatı için arazi baktığı iddia edildi.

Burak Özçivit yeni villası için 25 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Kuruluş Osman dizisinde başrol oyuncusu olan, ayrıca reklam filmlerinde de sık sık boy gösteren Burak Özçivit, gayrimenkule olan yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Ünlü oyuncu, Bodrum Turgutreis’te villa arayışına girdi. 

Az ve orta hasarlı binalara Dünya Bankası çözümü! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, orta hasar gören yapılar için Dünya Bankası ile anlaşma yapılıp çözüm sunulacağını belirtti. 

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villalarını yeniledi!

Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, oğulları Karan ile birlikte Bodrum Gümüşlük'te 6 milyon TL'ye aldıkları villalarına tatile gitti. Evcen, evi 200 bin TL'ye yeniletti.

dönerci burak özçivit Haberi

dönerci burak özçivit


'Muhteşem Yüzyıl'ın 'Malkoçoğlu Bali Bey'i Burak Özçivit oyunculuktan kazandığını yeme-içme-eğlence  sektörüne yatırma kararı aldı. 1.5 yıldır aşk yaşadığı Ceylan Çapa'nın amcası  İzzet Çapa'nın, Mecidiyeköy Trump 599 Towers Alışveriş Merkezi'nde açacağı Trump Cadde'de ilk deneyimini verecek. Dönerci açacak. Adı da 'Bali Bey' olacak.

Aileye layık damat Burak Özçivit'in dönerci olacağını duyanlar, "İşte şimdi Celal Çapa'nın damadı olabileceğini gösterdi. Çünkü müstakbel kayınpederi yemel içme-eğlence sektörünün duayenlerinden. Amca İzzet Çapa da öyle. 'Birçok lokanta ve kulübün sahibi. Kayınbiraderi Emre Çapa ise Minyon Restaurant'ı işletiyor" yorumunu yaptı. 


Posta...