25 / 04 / 2024

Dördüncü Mövenpick otel

Dördüncü Mövenpick otel

Türkiye'ye dördüncü Mövenpick oteli geliyor. Akgel Gayrimenkul Yatınm tarafından hayata geçirilecek olan 137 odalı Mövenpick Hotel istanbul Golden Horn, 2014'ün yaz aylarında kapılarını açacak...

Dolar 31 TL'ye merdiven dayadı! Euro rekor kırdı! Döviz yatırımcısı müjde! 8 Şubat 2024 döviz kurları

Haftanın dördüncü işlem gününde dolar, Türk Lirası karşısında sınırlı yükselişine devam ederken euro TL rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira oldu? 8 Şubat 2024 döviz kurları...

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcılar ters köşe olacak

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselen altın ve gümüş fiyatları bayramdan sonra gerilemeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarını yanında gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak!

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, fiyat sabitleme ve indirim furyasında resmen öncü oldu. Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü dördüncü ayda da sürdürdü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen senenin aralık ayında yüzde 1,4 azalışla 1 milyon 382 bine geriledi ve düşüşünü dördüncü aya taşıdı.

Tahıl koridoru arpa, buğday ve mısırın fiyatını düşürdü! İşte 8 Ağustos 2022 arpa, buğday ve mısır fiyat listesi

Tahıl koridorundan bir haftada 10 gemiyle 305 bin ton sevkiyat gerçekleşirken, bu proje Türkiye’de arpa, buğday ve mısırın fiyatlarını geçen aya göre düşürdü…

Gümüş fiyatları ters köşe yaptı! Gümüş fiyatları düştü mü yükseldi mi? Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem günü ters köşe yaptı. Peki gümüş fiyatları düştü müi yükseldi mi? 

Emtia piyasası alt üst oldu: Gümüş fiyatları düşüşe geçti!

Gümüş, yeni güne 12,35 liradan başlarken yatırımcılar ve meraklıları tarafından yakından takip ediliyor. Dün güne 12,81 liradan başlayan gümüş, haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı.

İzmir Örnekköy 4. Etap kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

İzmir Örnekköy'de alt yapı çalışmaları devam kentsel dönüşüm projesinin dördüncü etabı için S.S. İş İnsanları Örnekköy Konut Yapı Kooperatifi ile sözleşme imzalandı. İmza töreni İZBETON merkez şantiyesinde yapıldı. 

Merkez Bankası'nın dördüncü dolar müdahalesinin büyüklüğü belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 13 Aralık'ta dördüncü doğrudan döviz müdahalesinin boyutunu açıkladı.

Merkez Bankası'ndan dolara 4. müdahale geldi!

Merkez Bankası'ndan piyasaya dördüncü müdahale geldi. Açıklamada; ''Sağlıksız piyasa oluşumu sebebiyle piyasaya müdahale ediliyor" ifadelerine yer verildi.

Dördüncü Mövenpick otel Haberi

Dördüncü Mövenpick otel

Türkiye'ye dördüncü Mövenpick oteli geliyor. Akgel Gayrimenkul Yatınm tarafından hayata geçirilecek olan 137 odalı Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, 2014'ün yaz aylarında kapılarını açacak.


Mövenpick Hotels & Resorts Başkan ve CEO'su Jean Gabriel Peres, "İsviçre kökenli üst düzey bir otel yönetim şirketi olan markamız, Türk misafirleriyle bir sinerji yakaladı. Türkiye'deki otel portföyümüze Mövenpick Hotel istanbul Golden Horn'un da eklenmesiyle, bizleri tercih eden sadık misafirlerimizi Türkiye'nin daha çok noktasında kusursuz servisimizle buluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

2013 yılında 1 milyar İsviçre Frangı ciro hedeflediklerini kaydeden Peres, "Türkiye ciromuz ise 100 milyon TL olacak. İstanbul dışında Antalya ve Kayseri gibi 4 şehirde daha yatırım planlıyoruz" şeklinde konuştu.


Otelin yatırımcısı Akgel Gayrimenkul Yatırım'ın yönetici ortağı Volkan Öngel de varılan 15 yıllık anlaşmanın 40 milyon dolar...