26 / 04 / 2024

Dördüncü Mövenpick otel Haliç'te kapılarını açacak!

Dördüncü Mövenpick otel Haliç'te kapılarını açacak!

Türkiye'ye dördüncü Mövenpick oteli geliyor. Akgel Gayrimenkul Yatınm tarafından hayata geçirilecek olan 137 odalı Mövenpick Hotel istanbul Golden Horn, 2014'ün yaz aylarında kapılarını açacak...



Türkiye'ye dördüncü Mövenpick oteli geliyor. Akgel Gayrimenkul Yatınm tarafından hayata geçirilecek olan 137 odalı Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, 2014'ün yaz aylarında kapılarını açacak.


Mövenpick Hotels & Resorts Başkan ve CEO'su Jean Gabriel Peres, "İsviçre kökenli üst düzey bir otel yönetim şirketi olan markamız, Türk misafirleriyle bir sinerji yakaladı. Türkiye'deki otel portföyümüze Mövenpick Hotel istanbul Golden Horn'un da eklenmesiyle, bizleri tercih eden sadık misafirlerimizi Türkiye'nin daha çok noktasında kusursuz servisimizle buluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

2013 yılında 1 milyar İsviçre Frangı ciro hedeflediklerini kaydeden Peres, "Türkiye ciromuz ise 100 milyon TL olacak. İstanbul dışında Antalya ve Kayseri gibi 4 şehirde daha yatırım planlıyoruz" şeklinde konuştu.


Otelin yatırımcısı Akgel Gayrimenkul Yatırım'ın yönetici ortağı Volkan Öngel de varılan 15 yıllık anlaşmanın 40 milyon dolar düzeyinde olduğunu ifade etti. Gayrimenkul alanı dışında yatırım planları olmadığına dikkat Çeken Öngel" İşletme anlaşması yaptık Mövenpick Hotels & Resorts'un misafir ağırlamadaki doğal ve sıcak yaklaşımı, Türk konukseverlik değerlerini yansıtmaktadır ve Akgel Gayrimenkul Yatırım olarak bu ortaklığımızın uzun ve başarılı bir süreç olacağına inancımız tam" diye konuştu. 



Dünya


Geri Dön