16 / 04 / 2024

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, Eyüp Silahtarağa Mahallesi’nde haftasonu açıldı. Açılışa, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala da katıldı...

Dördüncü Mövenpick otel Haliç'te kapılarını açacak!

Türkiye'ye dördüncü Mövenpick oteli geliyor. Akgel Gayrimenkul Yatınm tarafından hayata geçirilecek olan 137 odalı Mövenpick Hotel istanbul Golden Horn, 2014'ün yaz aylarında kapılarını açacak...

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Malatya Girişim Grubu, Mövenpick ile anlaştı!

Malatya Girişim Grubu, 240 milyon TL yatırımla inşa edilen otel için ünlü otel zinciri Mövenpick ile anlaşmaya varmış...

Hotel Les Ottomans resmen 440.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada, 15,18, 23 ve 24 parselde yer alan Hotel Les Ottomans'ı 440 milyon 735 bin 355 TL'ye icradan satıyor...

Şişli Lausos Palace Hotel 85 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü İstanbul Şişli'de yer alan Lausos Palace Hotel'i 85 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı.

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 22 Şubat'ta!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin tarihi belli oldu. Kongre, 22 Şubat 2018’de Swiss Hotel İstanbul’da düzenlenecek.

Makyol Santral'in lansmanı yapıldı! 319 bin TL'ye!

Bahçeşehir – Esenyurt bölgesinde inşa edilen Makyol Santral'in lansmanı bugün Mövenpick Hotel'de gerçekleşti. Lansmana özel kampanyanın sunulduğu Makyol Santral'de daire fiyatları 319 bin TL'den başlıyor..

Mövenpick, Asya ve Arap Yarımadası'nda otel açacak!

Mövenpick Grubu, 2018'de Güney Doğu Asya ve Arap Yarımadası'nda büyüme hedefliyor. Grubun ise Türkiye’de iki tanesi İstanbul’da, diğerleri İzmir ve Ankara'da olmak üzere 4 oteli bulunuyor.

Mövenpick Grup büyüme rotasını Asya’ya çeviriyor!

Türkiye’de 4 oteli ile faaliyet gösteren Mövenpick Grubu, büyüme rotasını Asya’ya çeviriyor.

MövenPick Hotel yatırımlara devam ediyor!

Osmanlı sultanlarının sandal sefası ve yürüyüş yaptığı Altın Boynuz Haliç’i turizme kazandırmayı hedefleyen Mövenpick Hotel, bölgeye turist çekmek için harekete geçti. Hedef, Afrikalı ve Ortadoğulu zengin işadamları...

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi, Mustafa Semihi Özcan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

Haliç’e Mövenpick kondu!

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, Akgel Gayrimenkul Yatırım tarafından Haliç’te hayata geçirildi. Panoramik Haliç manzarası gören 136 odalı otel için 40 milyon dolar yatırım yapıldı.

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haberi

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn


Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, Eyüp Silahtarağa Mahallesi’nde haftasonu açıldı. Açılışa, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, İstanbul Valisi Vasip Şahin,  İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Öztürk, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve Eyüplüler katıldı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, açılışta yaptığı konuşmada, “Bölgemizde açılan Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, ilçemize ve misafirlerimize hayırlı olsun. Güzel Haliç’imiz temizlendikten sonra işamadamlarının yatırımları arttı, bu da bizleri çok memnun ediyor. Kendileri bize geldiklerinde bölgenin kalkınması ve yatırımların artması için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz” dedi.  

İstanbul’un görkemli geçmişinin çağdaş bir yansıması olarak tasarlanan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, Haliç kıyılarına nazır nefes kesen bir manzaraya sahip ferah odaları,...