19 / 04 / 2024

Home&Tex Fuarı bu yıl Kasım'da ikinci kez kapılarını açacak!

Home&Tex Fuarı bu yıl Kasım'da ikinci kez kapılarını açacak!

“HOME&TEX Fuarı” 19 -22 Kasım 2014 tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek. Geçen yıl, ilk kez düzenlenmesine rağmen yurt içi ve yurt dışından yoğun ziyaretçinin katıldığı fuar, bu yıl da iddialı bir şekilde kapılarını açmaya hazırlanıyor...



Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “HOME&TEX Fuarı” 19 -22 Kasım 2014 tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek. Geçen yıl, ilk kez düzenlenmesine rağmen yurt içi ve yurt dışından yoğun ziyaretçinin katıldığı fuar, bu yıl da iddialı bir şekilde kapılarını açmaya hazırlanıyor.



Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri  ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen, Türkiye’nin önemli fuarlarından olmaya aday HOME&TEX, bu yıl ikinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Ev tekstili ve dekorasyonuna dair her türlü ürünün yer aldığı, CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleşecek olan HOME&TEX, 60 bin metre kare alanda açılacak. HOME&TEX, yerli-yabancı binlerce ziyaretçiyi 19-22 Kasım 2014 tarihleri arasında CNR EXPO’da konuk edecek.


25 Bin Ziyaretçi Hedefleniyor

Aralarında Rusya, Çin, İran, Kanada, Fransa gibi ev tekstilinde söz sahibi ülkelerin de bulunduğu katılımcılar, ev tekstili ve dekorasyon dünyasındaki son gelişmeleri ve trendleri takip etmek için “dünyanın tekstil merkezi” haline gelen Türkiye’yi ziyaret ediyor. HOME&TEX Fuarı, Türkiye’nin global ev tekstili sektöründeki birincilik konumunu perçinlerken, sektör ihracatına büyük katkıda bulunuyor. Geçen yıl ilk kez düzenlenmesine rağmen büyük ilgi ile karşılaşan HOME&TEX fuarı bu yıl da iddiasını artarak sürdürüyor. İlk yılında 20 bin metrekare net alanda, 300 katılımcı firma ve 5.000’i yabancı toplamda 19.000 ziyaretçi ağırlayan fuar bu yıl 40.000 m2 net alanda 500 katılımcı ve 25.000 ziyaretçi hedefliyor. Diğer fuarların aksine hazır stant yöntemiyle kurulan HOME&TEX fuarı içerisinde barındırdığı geniş ürün yelpazesiyle, birçok ihtiyaca cevap veriyor.


Bir Ev İçin Gerekli Her Şey Bu Fuarda

Fuarda; tül, perde, brode, perde aksesuarları, perde mekanizmaları, uyku ve yatak odası ürünleri, mutfak ve yemek odası tekstili, havlu ve banyo ürünleri, dekorasyon ürünleri, duvar kaplamaları, yer kaplamaları ve iplik türleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.



Geri Dön