24 / 04 / 2024

MIPIM 2019 12 Mart'ta kapılarını açacak!

MIPIM 2019 12 Mart'ta kapılarını açacak!

Gayrimenkul fuarı MIPIM, Fransa’nın Cannes kentinde ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla 12 Mart Salı günü kapılarını açacak. İTO, bu yıl da Cannes’ın popüler kumsalında İstanbul Çadırı kurdu.



Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa’nın Cannes kentinde ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla 12 Mart Salı günü kapılarını açacak. 

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre İstanbul Ticaret Odası (İTO) bu yıl da Cannes’ın popüler kumsalında İstanbul Çadırı kurdu. En yeni konut, ofis projeleri İstanbul Çadırı’nda tanıtılıyor ve firmalar çadırda ikili iş görüşmeleri yapabiliyor.

“Türkiye’nin ve İstanbul’un dünya çapındaki inşaat ve gayrimenkul projeleriyle MIPIM 2019’dayız” diyen İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul, Londra ve Paris çadırlarının arasında yer alarak dünyada en cezbedici şehirlerinden biri olmanın gururunu taşıyor. İstanbul Pavilyonu’nda İstanbul’un en son, en cazip, en güzel ve en kârlı konut ve ofis projelerini tanıtacağız. Ziyaretçilerle proje sahiplerine anında kapsamlı ve verimli ikili iş görüşmeleri yapma imkânı sunacağız” diye açıklama yaptı. 


Geri Dön