29 / 03 / 2024

  MIPIM 2019 fuarı tarihleri

  MIPIM 2019 fuarı tarihleri

Gayrimenkul fuarı MIPIM, Fransa’nın Cannes kentinde ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla 12 Mart Salı günü kapılarını açacak. İTO, bu yıl da Cannes’ın popüler kumsalında İstanbul Çadırı kurdu.

Emlak Konut Bizim Mahalle'ye yabancı ilgisi!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019’a katılan Emlak Konut GYO'nun Bizim Mahalle projesi yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

Esas Gayrimenkul'ün projeleri MIPIM 2019’da tanıtıldı!

Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının buluştuğu MIPIM 2019’da bu yıl 5'inci kez yer aldı. Firma, hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı.

MIPIM'de 3 günde 4 bin 326 yüz yüze diyalog!

100’den fazla ülkeden iş insanını çatısı altında toplayan MIPIM 2019'da Türk firmalar da yoğun yüz yüze görüşme trafiği ile dikkat çekti.

Şekib Avdagiç: Gayrimenkul yatırımları daha da artmalı!

Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2019'a katılan İTO Başkanı Şekib Avdagiç, gayrimenkul yatırımlarının daha da artması gerektiğini söyledi.

MIPIM 2019'da Bizim Mahalle rüzgarı!

Emlak Konut GYO, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019’a katıldı. Birçok yabancı yatırımcının buluştuğu fuarda, Emlak Konut Bizim Mahalle projesi büyük ilgi gördü.

6 milyon insan ekmeğini inşaat sektöründen kazanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM 2019 Fuarı'na katıldı. Bakan Kurum burada çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Murat Kurum MIPIM 2019 fuarını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, uluslararası MIPIM 2019 fuarına katılan ülkelerin çadırlarını ziyaret etti. MIPIM 2019 3 gün sürecek.

Türk müteahhitler dünyada ikinci sırada!

Cannes'da gerçekleştirilen MIPIM 2019 Fuarı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Türk müteahhitliğine baktığınızda Çin'den sonra ikinci sıradayız. Türkiye'de inşaat sektörü 6 milyon kişiye istihdam sağlıyor'' dedi.

Gayrimenkulden çekilen yatırımlar arttı!

MIPIM 2019'da konuşan Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut "Gayrimenkulden çekilen yatırımlar artıyor'' diye konuştu. 

MIPIM 2019 için geri sayım başladı!

12-15 Mart 2019 tarihleri arasında gayrimenkul sektörünün dünya liderlerini ağırlayan ve Fransa’nın Cannes şehrinde buluşturacak olan olan MIPIM 2019, Türkiye’den 206 firma ve kuruluşu temsil eden bir heyetle yer alacak.

Esas Gayrimenkul MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak!

Türkiye’de ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeler ile sektörün önemli oyuncularından biri olan Esas Gayrimenkul; dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak. 

MIPIM 2019'da İstanbul filmi gösterime giriyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul fuarı MIPIM 2019 için geri sayım yapılıyor. 12-15 Mart’ta Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan fuarda bu yıl ilk defa İstanbul’un tanıtım filmi yabancı yatırımcılara gösterilecek.

MIPIM kapılarını 30. kez açıyor!

12-15 Mart 2019 tarihlerinde gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları Fransa’nın Cannes kentinde buluşturacak olan MIPIM 2019 öncesi bir basın toplantısı gerçekleştirildi.

  MIPIM 2019 fuarı tarihleri Haberi

  MIPIM 2019 fuarı tarihleri

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa’nın Cannes kentinde ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla 12 Mart Salı günü kapılarını açacak. 

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre İstanbul Ticaret Odası (İTO) bu yıl da Cannes’ın popüler kumsalında İstanbul Çadırı kurdu. En yeni konut, ofis projeleri İstanbul Çadırı’nda tanıtılıyor ve firmalar çadırda ikili iş görüşmeleri yapabiliyor.

“Türkiye’nin ve İstanbul’un dünya çapındaki inşaat ve gayrimenkul projeleriyle MIPIM 2019’dayız” diyen İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul, Londra ve Paris çadırlarının arasında yer alarak dünyada en cezbedici şehirlerinden biri olmanın gururunu taşıyor. İstanbul Pavilyonu’nda İstanbul’un en son, en cazip, en güzel ve en kârlı konut ve ofis projelerini tanıtacağız. Ziyaretçilerle proje sahiplerine anında kapsamlı ve verimli ikili iş görüşmeleri yapma imkânı sunacağız” diye açıklama...