25 / 04 / 2024

BEST Gayrimenkul Fuarı ilk kez kapılarını açacak!

BEST Gayrimenkul Fuarı ilk kez kapılarını açacak!

TÜRKİYE'NİN en büyük fuar organizasyonu markalarından biri olan Bileşim, gayrimenkul sektörünün önemli firmalarını bir araya getirecek yepyeni bir fuar düzenliyor. BEST Gayrimenkul Fuarı ilk kez kapılarını açacak...





TÜRKİYE'NİN en büyük fuar organizasyonu markalarından biri olan Bileşim, gayrimenkul sektörünün önemli firmalarını bir araya getirecek yepyeni bir fuar düzenliyor. İstanbul Kongre Merkezi'nde yakın bir tarihte gerçekleştirilecek. 


Best Gayrimenkul 14 Fuarı, sektör oyuncularını yatırımcıyla buluşturacak önemli bir platform olmayı hedefliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Bileşim Yayıncılık ve Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstün, fuarcılık konusundaki deneyimlerini gayrimenkul sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda değerlendireceklerini ifade etti. Hedeflerinin fuara her yıl daha geniş bir uluslararası katılım sağlamak olduğunu söyleyen Mustafa Üstün "Fuarımızı Rusya, İngiltere, AB, Körfez ve Ortadoğu ülkelerinden pek cok yatırımcının izlemesini bekliyoruz" dedi. 


35 inşaat firması katılacak 


Fuar kapsamında sektörün gündemine oturan konular çerçevesinde 2 gün sürecek paneller düzenlenecek. 'Kentsel Dönüşümde Yeni Arayışlar Paneli'nin yanı sıra 'Emlak Sektörünün 2014 Beklentileri Paneli' deneyimli isimlere söz verecek. Şehir plancısı Faruk Göksu'nun oturum başkanlığını üstleneceği panele önemli isimler de katkı sağlayacak. Fuara 35 projenin katılması planlanıyor. 


Star Gazetesi




Geri Dön