28 / 03 / 2024

Dört Yaka satış ofisi

Dört Yaka satış ofisi

Esenler'de Efitaş İnşaat ile Bordo Yapı tarafından hayata geçirilen Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor. Projede 95 daire ve 45 ticari ünite yer alıyor...

3 ilde dört arsa ve bir iş yeri satılıyor!

Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanları kapsamında 3 ilde dört arsa ve bir iş yeri satılacağı belirtildi. İşte o ihale ilanları...

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Şanlıurfa'da dört arsa satılacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Ezine Belediyesi Çanakkale'de dört arsa satacak! 

Çanakkale İli Ezine Belediye Başkanlığı, Çanakkale Ezine'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların yüz ölçümleri 758,10 metrekare ile 1.427 metrekare arasında değişiyor.

Şanlıurfa Halfeti'de 4 taksitle konut imarlı dört arsa satılacak!

Halfeti Belediyesi Şanlıurfa'da Halfeti'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar Karotlak Mahallesi'nde yer alıyor. 

Yatırımcılar dikkat! Belediye konut ve ticaret imarlı dört arsa satacak!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis merkezde yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı.

MediaMarkt müjde: Apple Watch'lar peşin fiyatına dört taksitle!

MediaMarkt, şimdi Apple Watch'ları kredi kartına peşin fiyatına dört taksitle satın alabileceğiniz bir kampanya sunuyor. Bu fırsat, teknoloji tutkunları için oldukça heyecan verici. İşte daha fazla ayrıntı...

Belediye Yalova'da dört arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova Kadıköy'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. 

Belediyeden büyük fırsat! 16 ve 24 ay taksitle dört arsa satacak! Kaçırmayın!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 2 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Simfer Çift Bölmeli Dört Gözü Gazlı Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırınım hemde ocağım olsun diyenler için Simfer, bir ürünü aynı anda hem ocak hemde fırın olarak kullanılsın diye tasarladı. Simfer çift bölmeli dört gözü gazlı fırın  geliştirilmiş teknik özellikleri ile ilgi odağı haline geldi. 

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da dört arsa satacak! Kaçırmayın!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Dört Yaka satış ofisi Haberi

Dört Yaka satış ofisi

Efitaş İnşaat ile Bordo Yapı imzası ile Esenler'de hayata geçirilecek Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor. Henüz ruhsat aşamasında olan projenin inşaat çalışmaları başlamadı. Projenin ruhsatı alındığında teslim tarihi belirlenecek ve inşaat çalışmaları başlayacak.

95 daire ve 45 ticari üniteden meydana gelen Dört Yaka Esenler projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Proje yedi farklı daire tipi alternatif sayesinde ailenize en uygun yaşam tarzını seçme imkanı sunuyor.

Esenler Dört Yaka projesinde 250 araç kapasiteli kapalı otopark bulunuyor. Projedeki her dairede klima bulunuyor. Ayrıca bloklara özel su depoları, hidroforları ve jeneratörleri de yer alıyor.

Dört Yaka özellikleri

1- 250 araçlık kapalı otopark
2- Asma katlı ve depolu ticari üniteler
3- Yürüyen merpen ile çıkılabilen...