29 / 03 / 2024

Dosso Dossi yeni kapı otel

Dosso Dossi yeni kapı otel

Dosso Dossi, ayakkabı, kadın, erkek ve çocuk mağazacılığının ardından 10 milyon dolar yatırımla ev tekstili mağazacılığına adım atıyor. Dosso Dossi Holding Başkanı Hikmet Eraslan, fuar işleri ve markalarını franchise şeklinde yurt dışına açacaklarını söylüyor.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Turizm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dosso Dossi Holding Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış...

Dosso Dossi Holding Yenikapı'da otel yapacak!

Dosso Dossi Holding fuar organizasyonuna ek olarak turizm sektörüne yatırım yapan holdingin Fatih'te Dowtown ve Sultanahmet'te Old City ismiyle iki tane oteli bulunuyor. Yeni otelini ise İstanbul Yenikapı'da Marmaray istasyonuna yakın bir konumda yapacak...

Mustafa Sandal: Bir oda bir salon ev yeter!

Çengelköy'de satışa sunulan Dosso Dossi Residence ve Villalar için düzenlenen partiye katılan ünlü popçu Mustafa Sandal, ''Artık bekar bir insanım. Bana bir oda bir salon ev yeter" diye espri yaptı.

Dosso Dossi, Yenikapı'da 10 milyon dolara otel yapacak!

Dosso Dossi, ayakkabı, kadın, erkek ve çocuk mağazacılığının ardından 10 milyon dolar yatırımla ev tekstili mağazacılığına adım atıyor. Dosso Dossi Holding Başkanı Hikmet Eraslan, fuar işleri ve markalarını franchise şeklinde yurt dışına açacaklarını söylüyor.

Evlendiğimde kendi oteller zincirimi kurmuş olacağım!

Geçtiğimiz hafta Dosso Dossi Fashion Show için Antalya'ya gelen Paris Hilton, "Şu an üç otelim var ve evlendiğim zaman da kendi otel zincirimi kurmuş olacağım" dedi.

Dosso Dossi Doğubayazıt'ta yatırım yapacak!

Dosso Dossi Holding'in kurucusu Memet Erasları, 17 yaşından beri ticaretin içinde. Tecrübe ve bilgi hazinesi Eraslan, şirketin yönetimini çocuklarına devretmesine karşılık her sabah şirkete gidiyor.

Dosso Dossi'nin Halkalı projesinde ilk kazma 2017'de vurulacak!

Proje için ilk kazmayı Ocak 2017’de vuracaklarını bildiren Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, inşaatı 18 ayda tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Dosso Dossi Downtown, En iyi dekore edilen otel seçildi!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, Türkiye'deki oteller arasında gerçekleştirdiği değerlendirmede Dosso Dossi Downtown, Türkiye'nin "En iyi dekore edilen oteli" seçildi.

Europen Property Awards'tan Dosso Dossi Hotel'e ödül!

Europen Property Awards'ın (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri), Türkiye'deki oteller arasında gerçekleştirdiği değerlendirmede Dosso Dossi Downtown, Türkiye'nin "en iyi dekore edilen oteli" seçildi.

Dosso Dossi Downtown'a en iyi dekore edilen otel ödülü!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eraslan: "Bunun ardından yarışmanın dünya çapındaki son ayağını oluşturan Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde de ülkemizi birinci yapmayı arzuluyoruz" dedi.

Dosso Dossi 5 yılda 5 otel açacak!

Dosso Dossi daha çok tekstil alanında yılda iki kez gerçekleştirdiği fashion show’ları ile adını duyursa da turizmden tekstile, gayrimenkulden gıdaya kadar 4 değişik alanda faaliyet gösteriyor.

Hikmet Eraslan: 5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli hedefliyoruz!

Antalya’da her yıl iki kez düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’un sahibi Hikmet Eraslan, şehir otelciliğinde büyüyor. Eraslan, "5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli sahibi olmayı hedeflliyoruz" dedi.

Dosso Dossi yeni kapı otel Haberi

Dosso Dossi yeni kapı otel

Dosso Dossi, 2002 yılından bu yana 300 işletmenin ürünlerini satan toptan ticaret markası. İstanbul Laleli'de dört tane çok katlı, kadın, erkek, çocuk ve ayakkabı mağazaları bulunuyor. Son üç mağaza iki yıl içinde açıldı. Bu çok katlı mağazaların beşinci ayağı olarak 10 milyon dolar maliyetle ev tekstili konseptinin hayata geçirilmesi planlanıyor. Bunda amaç, perakende tekstilinde tüm müşteri gruplarına ulaşabilmek.

Ekonomist’ten Talip Yılmaz’ın haberine göre; Grup, 2004 yılında çok katlı mağazacılıkla katkı sağlaması adına fuarcılık çalışmalarına da başlandı. 14 yıldır yapılan bir çalışmayla 30'u aşan ülkeden 6 bin müşteriye 15 bin dolar alım garantisi alınarak konaklama ve uçuşları karşılanarak fuar düzenleniyor. Dünyadan önemli isimler, mankenler fuarda boy gösteriyor. Dosso Dossi, firmaların ile alıcılar arasında aracılık hizmeti sunuyor.

Yenikapı'da 10 milyon dolara otel yapacak

Dosso...