26 / 04 / 2024

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Turizm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dosso Dossi Holding Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış...



Dosso Dossi Holding, düzenlediği dev fuar organizasyonuyla isim yapmış bir şirket. Her yıl 150'ye yakın Türk üreticinin ürünlerini çeşitli ülkelerden gelen 5 bine yakın profesyonel alıcıyla buluşturarak Türkiye'nin hazır giyim ihracatına katkı yapıyor.

Para'da yer alan habere göre, Dosso Dossi Fashion Show fuarını Türkiye'nin yanı sıra Kazakistan ve Rusya'ya da taşıyan firma, pandemi döneminde de boş durmadı. Geçen ay İstanbul'da online fuar düzenleyerek bu alanda bir ilke imza attı. Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, ayrıca memleketi Ağrı Doğubayazıt'taki ishak Paşa Sarayı ve Meşar köyünde gerçekleştirilen defile çekimleriyle de farklı bir işe imza atarak, kamuoyunun dikkatini Doğu Anadolu'ya çekmeyi başardı.

Holdingin önemli iş kollarından biri de turizm; İstanbul Vatan Caddesi ve Sultanahmet'te iki oteli var. Beş yıldızlı Dosso Dossi Hotels Downtown'un 300, dört yıldızlı Sultanahmet Old City'nin ise 195 yatak kapasitesi Var. Bunlardan Vatan'daki otelin doluluk oranı yıllık yüzde 95'i, Sultanahmet'tekinin ise yüzde 80'i buluyor. Holding'in turizm grubunda toplam 250 çalışanı var. Sultanahmet Old City'nin pandemi salgınının başladığı günlerde sağlık çalışanlarına tahsis edildiğini de hatırlatalım. Dosso Dossi Hotels Downtown ise faaliyetlerini hiç ara vermeden sürdürdü. Öğrendiğimize göre Holding turizm yatırımlarını sürdürüyormuş. Nitekim Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış. Para'dan Özbey Men'in öğrendiğine göre bu binayı kendi konseptine göre yenileyen şirket, 110 yataklı oteli ekim sonunda hizmete açacakmış. Firma Yenikapı'da da 130 yatak kapasiteli bir otelin inşaatını sürdürüyormuş. Bu otel de önümüzdeki nisan ayında hizmete girecekmiş...

 

Dosso Dossi Holding Yenikapı'da otel yapacak!


Geri Dön