24 / 04 / 2024

Dosso Dossi 5 lüks otel açacak!

Dosso Dossi 5 lüks otel açacak!

Düzenlediği moda şovlarıyla yılda 10 bin yabancıyı Türkiye' ye çeken Dosso Dossi markası, turizme de el attı. Dosso Dossi, turizme 250 milyon dolar yatırım yapacak.




Düzenlediği moda şovlarıyla yılda 10 bin yabancıyı Türkiye'ye çeken Dosso Dossi, turizme de el attı. Şirket, turizme 250 milyon dolar yatırım yapacak.


'İş tatili' konseptiyle yılda iki kez ocak ve haziran aylarında düzenlediği moda şovuyla Türk tekstil sektörüne yeni bir model kazandıran Dosso Dossi, turizm sektörüne de iddialı giriyor. Geliştirdiği iş modeliyle Türk tekstilini dünyaya pazarlayan Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, "5 yılda 5 yıldızlı 5 otel açacağız. İlk otelimiz Dosso Dossi Hotels Old City, Sultanahmet’te hizmete girdi. Otel grubumuz için toplam, 250 milyon dolarlık bir yatırım planlıyoruz.Tekstilde elde ettiğimiz başarıyı şimdi de turizme taşıyacağız" diye konuştu. 


BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ


Sultanahmet'teki otelin 50 milyon dolara mal olduğunu belirten Eraslan "Vatan Caddesi'nde ikinci oteli açacağız. Üçüncü ve dördüncü oteller Sefaköy’de, beşinci ise Yenikapı'da olacak. Bu yatırımlarla bin kişiye istihdam sağlayacağız" dedi. 



Akşam


Geri Dön