27 / 04 / 2024

Anı Tur İstanbul, Trabzon, Safranbolu ve Didim'de 5 yıldızlı otel açacak!

Anı Tur İstanbul, Trabzon, Safranbolu ve Didim'de 5 yıldızlı otel açacak!

Anı Tur otelciliğe de adım atıyor. Şirket, toplam 90 milyon dolar yatırımla İstanbul, Trabzon, Safranbolu ve Didim'de beş yıldızlı otel açacak. Anı Tur sektörde 29.yılını geride bırakıyor.



Yaptığı yeniliklerle Türk turizm sektörüne öncülük eden Anı Tur, zincir oteller projesi üstünde çalışıyor. Aurum adıyla açılacak olan oteller 2014 ve 2015 yıllarında farklı zamanlarında hizmete girecek.


 

Hepsi 5 yıldızlı olan otellerden Trabzon'daki 156, Safranbolu'daki 279, İstanbul Fmdıkzade'deki 117 ve Didim Altmkum'daki 304 oda kapasiteli olacak. 

Yatırımlar başladı Yatırım maliyeti 90 milyon dolar olan otellerde yaklaşık bin kişi istihdam edilecek. 



Didim ve Trabzon'daki otellerin işletmesi Anı Tur tarafından gerçekleştirilecek. Diğer otellerin işletmesi içinse önemli markalarla görüşülüyor. Anı Tur yetkilileri Didim'de bu ay hizmete açılacak olan Aurum Spa&Beach Resort'un misafirlerini ağırlamaya hazır olduğunu belirterek, şu bilgileri verdi: "Ege'nin eşsiz kıyılarında bembeyaz, şık ve zarif bir otel olan Aurum'un huzur dolu atmosferi ile kaliteli tatilin doğru adresi olacak gibi. 304 oda ile hizmet verecek olan otelde farklı ebatlarda 2 adet yüzme havuzu, su kaydırakları, otele özel kum plaj, 3 alakart restoran ve keyifli aktiviteler var. Aurum'un Spa merkezinde ise Uzak Doğu'nun en özel masajları sunuluyor. " Anı Tur şuan yurt içinde 500'den fazla tesis ile hizmet veriyor. Anı Tur'un yurt dışı ve kültür turları pek çok insan tarafından tercih edilirken, Avrupa'dan Asya'ya, Amerika'dan Afrika'ya kadar pek çok farklı yere seyahat olanağı sunuyor.  


Star


Geri Dön