26 / 04 / 2024

Serkoç'tan Bodrum’a Lujo isimli lüks otel!

Serkoç'tan Bodrum’a Lujo isimli lüks otel!

Anex Tours’un CEO’su Serhat Koçkar’ın şirketi Serkoç, 170 milyon dolar yatırımla Bodrum'da Lujo isimli lüks otel açmaya hazırlanıyor. 



Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Nisanda hizmet vermeye başlayacak otel 170 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Anex Tours CEO'su Serhat Koçkar'ın sahibi olduğu Serkoç, Bodrum Güvercinlik'te 170 milyon dolarlık yatırımla Lujo Hotel'i açıyor. 
 
Lujo Hotel Genel Müdürü Önder Körük, "Lujo'yu bir dünya markası yapmayı hedefliyoruz. En iyi adres Bodrum" dedi.


GECELİĞİ BİN 400 TL'YE ODA

Grubun Dominic ve Dubai'de de arazi satın aldığını anlatan Körük, "Markayı Türkiye'de oturtup ardından dünyaya taşımak istiyoruz. Gelecek beş yıl içinde bu iki destinasyonda da otel açacağız. Ibıza ve Tenerife hedeflerimiz arasında" diye konuştu. Lujo Satış ve Pazarlama Direktörü Çağsal Kılıçkaya da hedef pazarlarının Avrupa olduğunu belirterek, "İngiltere, Belçika ve Almanya ilk üç pazarımız arasında. Bunu Orta ve Doğu Avrupa ülkeleri takip ediyor" dedi. Standart odaların geceliği, kişi başı 1400 TL'den başladığını aktaran Kılıçkaya, villaların da geceliğinin 10 bin dolar olduğunu ifade etti. Kılıçkaya, "Azeri bir iş adamından bu villalar için 21 günlük rezervasyon aldık. Bu villalara BDT ve Arap pazarından yoğun talep var" diye konuştu.


 


Geri Dön