19 / 04 / 2024

Dr. Cem Kınay

Dr. Cem Kınay

Ruhr Bölgesini dönüştüren isim Michael Schwarze-Rodrian ve Herşey Dahil sisteminin mucidi Dr. Cem Kınay ArkiPARC 2013'ün özel konuşmacıları oldu...

Mehmet Şimşek'le görüşme yapan Cem Küçük'ten asgari ücret haberi: 2024 asgari ücret için rakam belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gazeteci Cem Küçük’ü makamında ağırlayarak kendisine sorulan soruları yanıtladı. Bunlardan en önemlisi de asgari ücret zammıydı. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 58 milyon 536 bin 432,79 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 38 milyon 80 bin 745,04 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 11 kentte büyük bir yıkım meydana geldi. Bu kapsamda çalışma yapan Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan 500'e yakın binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

Milyonlara önemli uyarı: Borcunuzu kapatın, iki katına çıkabilir! 

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Merkez Bankası'nın toplantısının öncesinde borcu bulunan vatandaşlara bir uyarıda bulundu. Küçük, "Kredi kartı borcu olanlar, borçlarınızı kapatmak için perşembe gününe kadar vaktiniz var, aksi halde faizler sizi olumsuz etkileyebilir!" şeklinde konuştu.

Asgari ücretlileri üzecek açıklama: Yüksek zam bekleyen milyonlara kötü haber

Gazeteci Cem Küçük, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile gerçekleştirdiği bir görüşmenin ardından, TGRT canlı yayınında bu görüşmenin detaylarını paylaştı ve 2024 yılında memur maaşları ve asgari ücret zammıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalar, iyi bir zam beklentisi içi

Dr. Cem Kınay Haberi

Dr. Cem Kınay

Arkitera Mimarlık Merkezi’nin “Kentsel Kalite için Diyalog” ana teması ile 10-11 Nisan 2013 tarihlerinde İstanbul, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceği ArkiPARC 2013, gayrimenkul sektörü ve kamu arasında bilgi paylaşımını sağlayan kapsamlı bir platform olmayı hedefliyor. Bu sene "Cumhuriyetin 100'üncü Yılına 10 Kala Gayrimenkul" teması ile gerçekleşecek etkinliğin özel konuşmacıları Avrupai ve Bölgesel Ağlar Direktörü ve Avrupa Birliği Ruhr Bölge Birliği (RVR) Temsilcisi Michael Schwarze-Rodrian ve Sheraton Istanbul Maslak İcra Kurulu Başkanı Dr. Cem Kınay.


Bir Sanayi Merkezi'ni Kültür Bölgesi'ne Dönüştüren isim: Michael Schwarze-Rodrian


Ruhr, Batı Almanya'daki kömür ve çelik üretim merkezinden çevre bölgeleri de etkileyen bir kültür bölgesine dönüşüm hikayesinin bizzat kendisini yansıtıyor. 2010 yılında İstanbul'la birlikte Avrupa Kültür Başkenti ilan edilen Ruhr bölgesindeki Essen, bu dönüşümün sadece bir kısmını Avrupa'ya hatta...