19 / 04 / 2024

DS Makina İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

DS Makina İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

BDS Makina İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Baykal Duman, Dursun Savran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydemir ve İdris Aydemir ortaklığında kuruldu.

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Borabey tarafından kuruldu.

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Tekdem Makina İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tekdem Makina İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Terzi tarafından kuruldu.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

DS 4'e bu ay tam 114 bin 200 TL zam geldi! DS 4'ün yeni fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

DS 4'e bu ay tam 114 bin 200 TL zam geldi! DS 4'ün tek tek açıklanan yeni ve güncel fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı... İşte DS 4 güncel fiyat listesi...

Adhan Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Adhan Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Ateş ve Halit Ateş ortaklığında kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Bağcılar'a 240 odalı yeni otel geliyor!

Gemini Makina İnşaat, Bağcılar'da 240 odalı otel inşa edecek. Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin sona erdiği otel projesi 355 milyon 19 bin TL'ye mal olacak.

DS 4'e 202 bin 800 TL'lik rekor zam geldi! İşte DS 4'ün Temmuz 2023 fiyatları!

DS 4'e 202 bin 800 TL'lik rekor zam geldi. Peki DS 4'ün güncel fiyatları kaç TL oldu? İşte DS 4'ün Temmuz 2023 fiyatları...

DS 4'e 193 bin 800 TL zam geldi! DS 4'ün güncel fiyatları ne kadar?

DS 4'e 193 bin 800 TL zam geldi. Peki DS 4'ün güncel fiyatları ne kadar? İşte  DS 4'e yeni fiyat listesi...

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

DS Makina İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

DS Makina İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

BDS Makina İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Baykal Duman, Dursun Savran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


BDS Makina İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;islah imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


BDS Makina İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Mimaroba Mahallesi, E-5 Londra Asfaltı Caddesi,...