26 / 04 / 2024

DSİ Hatay yatırım

DSİ Hatay yatırım

DSİ'nin Hatay’da inşa edeceği 12 tesisin temeli atıldı. 213 milyon liralık yatırımla inşa edilecek tesisin temeli Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, tarafından atıldı.

Borsaya yatırım yaparken sakın bu hatayı yapmayın! Sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ aman dikkat!

Borsa son zamanların en gözde yatırım aracı ancak yatırım yaparken çok dikkatli olunması gerektiği konusunda uzmanların çok önemli uyarıları var. Özellikle de konusuna hakim olmayan, sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ karşı dikkatli olunması öneriliyor.

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Hatay'a 15 yılda 3.2 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Hatay'da 15 yılda yapılan yatırım miktarının 3 milyar 200 milyon TL'ye ulaştığını söyledi.

300. OSB yatırımı Hatay'da kurulacak!

Hatay Hassa bölgesinde yeni bir OSB yatırımı kurulacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, OSB sayısının 300'e ulaşacağını belirtti.

DSİ, İzmir'e 3 milyar liralık yatırım yaptı!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, 2003'ten bu yana İzmir'de yaklaşık 3 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi. Acu, dinamik bir yapısı bulunan şehrin ekonomiye daha fazla katkı sunmasını hedeflediklerini belirtti.

DSİ Genel Müdürlüğü'nden Ankara'ya 1 milyar 900 milyon lira yatırım!

DSİ Genel Müdürlüğü, 2003-2016 yıllarında Ankara'ya yaklaşık 1 milyar 900 milyon liralık yatırım yaptı

Aydın'a 4 milyarlık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2003-2016 yılları arasında DSİ tarafından Aydın'a yapılan toplam yatırım tutarının 4 milyar 201 milyon liraya ulaştığını söyledi.

Samsun'a 175 milyon TL'lik yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “28 Tesis, 175 Milyon TL Yatırım” konulu DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış merasimine katıldı.

Moodys’in aksine Türkiye'yi yatırım yapılabilir görüyoruz!

DS-Concept CEO'su Hütten: "Moody's geçen ay Türkiye'nin kredi notunu kırarak yatırım yapılabilir seviyenin altına indirdi. Oysa DS-Concept'in 11 merkezi arasında en büyük büyüme oranını en zor döneminde bile Türkiye’de yakaladık" dedi.

DSİ'den Antalya'ya 2.3 milyarlık yatırım!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, 2003-2016 yılları arasında Antalya ve ilçelerine 2 milyar 374 milyon 828 bin 628 TL’lik yatırım yaptı.

Hatay’a 6 milyon TL aydınlatma yatırımı!

Toroslar EDAŞ, Hatay'da aydınlatma yatırımı içim 2015'de 2.5 milyon yatırımı yaptığını ve devam eden çalışmalar ile 2016 yılı içerisinde de 3.5 milyon lira daha ayrıldığını açıkladı.

Antalya Kemer'de 16 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

DSİ'den yapılan açıklamada Antalya'nın Kemer ilçesine 2003-2016 yılları arasında 16 milyon 464 bin 169 TL'lik yatırımın yapıldığı belirtildi. İşte o yatırımlar...

Antalya Konyaaltı'na toplam 63 milyon TL yatırım yapıldı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Konyaaltı ilçesine 2003-2016 yılları arasında 2016 yılı fiyatlarıyla toplam 63 milyon 951 bin 584 TL yatırım yapıldığı bildirildi.

DSİ Hatay yatırım Haberi

DSİ Hatay yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Hatay'da DSİ tarafından yapılacak olan 213 milyon lira değerindeki 12 tesisin temelini attı. Türkiye'nin çok büyüdüğünü ve büyük hedefleri olduğunu belirten Bakan Eroğlu, "Cumhurbaşkanımız 3 büyük hedef gösterdi. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini artık yeni bir sistemle gerçekleştirmek mümkün. Bu bakımdan özellikle güçlü Türkiye için, küresel bir güç için hep birlikte 'evet' diyeceğiz" dedi.


REJİM MESELESİ DEĞİL

Hatay temaslarına Valilik ziyaretiyle başlayan Bakan Veysel Eroğlu, Vali Erdal Ata'dan brifing aldı. Ziyaretin ardından temel atma törenine katılan Eroğlu, referanduma dikkat çekti. Oylamanın rejim değişikliği için olmadığını vurgulayan Eroğlu, "Rejim, Cumhuriyet yerinde, demokrasi yerinde. Anayasamızın değişmez 4 maddesi yerinde, onun üzerine düşünmek bile caiz değil. Rejim meselesi diye bir mesele yok. Türkiye'nin büyüyüp gelişmesi meselesi var"...