29 / 03 / 2024

Hatay'a 15 yılda 3.2 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Hatay'a 15 yılda 3.2 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Hatay'da 15 yılda yapılan yatırım miktarının 3 milyar 200 milyon TL'ye ulaştığını söyledi.



 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Hatay Valisi Erdal Ata'yı ziyaretinde yaptığı açıklamada, bakanlığının Hatay'da 15 yılda yapılan yatırım miktarının 3 milyar 200 milyon lira olduğunu vurguladı.

 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Arslan Hatay'daki yatırımlar ve yapılacak projeler hakkında konuştu. 

 

Türk Silahlı Kuvvetlerinin komutanından erine kadar bu harekatta zor bir işi başardığını belirten Arslan, "Kar, kış, her türlü zor şartlar altında çok başarılı bir operasyon yürüyor. Nitekim bu operasyon çerçevesinde imha edilen birçok PYD'nin, PKK'nın, YPG'nin, DEAŞ'ın özellikle üssü var, birçok imha edilen yeri var, 400 üzerinde de yine hakeza terör örgütü mensuplarından özellikle etkisiz hale getirilenler var." dedi.

Arslan, vatandaşın verdiği desteğin yanı sıra bakanlık olarak da Karayolları Genel Müdürlüğünün iş makineleriyle  harekata katkı sağlandığını vurgulayarak, "Onların yolunu açmak, onların ulaşımını sağlamak, onların harekatı daha başarılı bir şekilde gerçekleştirmesi adına her türlü desteği veriyoruz, vermek zorundayız." ifadesini kullandı.

 


Geri Dön