19 / 04 / 2024

dubai 7 yıldızlı avm ankara

dubai 7 yıldızlı avm ankara

Benzeri Dubai'deki dünyanın tek 7 yıldızlı oteli Burj El Arap'da bulunan 2 akvaryum ve buz pateni pistine sahip olan Ankara'daki Panora Alışveriş Merkezi yarın açılıyor.

Şanlıurfa'da 94.7 milyon TL'ye icradan satılık inşaat halinde 5 yıldızlı otel!

Şanlıurfa 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Direkli Mahallesi, 3237 ada 1 parselde yer alan inşaat halinde 5 yıldızlı oteli 94 milyon 691 bin 932 TL'ye icradan satıyor...

Türkiye'de 5 yıldızlı otel sayısı artıyor!

Bu yılın ilk çeyreği itibarıyla yılda yüzde 7 artarak 950 bine Türkiye'de 5 yıldızlı tesis sayısı 563'e yükseldi. 5 yıldızlı otellerin sayısını artıran şehirlerin başında Antalya geliyor.

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Yalçın tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kağıthane, Nurtepe Mahallesi, Ayyüzlü Sokak'ta kuruldu.

2001 yılında Türkiye 7 yıldızlı otelle tanışmış!

2001 yılında Süzer Plaza'da açılan The Ritz-Carlton İstanbul ile Türkiye 7 yıldızlı otelle tanışmış. Her türlü lüksün olduğu otelin dekorasyonunda Roma, Bizans ve Osmanlı motifleri kullanılmış.

Kocaeli Başiskele turizmde 7 yıldızlı kent olacak!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz 7 Yıldızlı Kent Başiskele tanıtım çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ayaz. “Başiskele’nin parlayan yıldızlarından Turizm yıldızı hakkında konuştu..

Kozaklı'da 5 adet 5 yıldızlı otel açıldı!

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde bulunan termal tesisler, işsizliğe çare oldu. Toplam 7 bin 500 kişilik nüfusa sahip olan Kozaklı'da 5 adet 5 yıldızlı otel açıldı.

Dubai Emiri, 5 yıldızlı otelcilik markasını Mehmet Balçık'a emanet etti!

Turizmde küresel marka oluşturmak için düğmeye basan Dubai Emiri Al Maktoum, yeni bir zincir kurdu. Emir, Venu adını verdiği 5 yıldızlı otelcilik markasını büyütme görevini Türk turizmci Mehmet Balçık'a emanet etti...

Wyndham İstanbul Petek Rezidans'ta 5 yıldızlı otel konforu!

Atatürk Havalimanı’na 3,7 km’de yer alan Wyndham İstanbul Petek “ Rezidans Odalar ” uzun seyahat programları için cazip fiyatlar sunuyor. Odalar, evinizdeki rahatlığı 5 yıldızlı otel konforu ile yaşatıyor.

Sapanca'ya 7 yıldızlı otel!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde Arap yatırımcıların Hazine'ye ait 29 dönümlük arazide inşa edeceği 7 yıldızlı otel için Valilik'te protokol imzalandı. 85 milyon dolarlık yatırımın hayata geçirilmesiyle 600 kişiye istihdam oluşturulması amaçlanıyor.

Mustafa Büyük: 7 yıldızlı otel için irtifak hakkı sözleşmesini imzaladık!

Sapanca'da Arap yatırımcıların Hazineye ait 29 dönümlük arazide inşa edeceği 7 yıldızlı otel için valilikte protokol imzalandı. Sakarya Valisi Mustafa Büyük, 29 dönümlük taşınmaz üzerinde otel inşaatı için irtifak hakkı sözleşmesi imzaladıklarını söyledi

Azel Kule, 5 yıldızlı otel standartında hizmet vaat ediyor!

Ankaralılar'a, 7 gün 24 saat kesintisiz 5 yıldızlı otel standartlarında hizmet vaad eden proje Başkent'te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişine ayrı bir renk katıyor...

Mehmet Müezzinoğlu: Hastaneler ve odalar artık 7 yıldızlı!

ehmet Müezzinoğlu, hastaneler ve odalarının "5 yıldızlı" tabirinden "7 yıldızlıya dönüştüğünü belirterek, "Bir hasta başına düşen kapalı mekan, ortalama 200 metrekare civarında. 200 metrekare, belki de bir ailenin oturduğu daireden çok daha geniş" dedi.

Yıldızlı Belediyesi'nin Bağlantı Yolu İnşaatı yapım işi ihalesi yarın!

Trabzon İli Akçaabat İlçesi Yıldızlı Belediyesinin Bağlantı Yolu İnşaatı yapım işi ihalesi Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Ankara adresinde gerçekleştirilecek.

dubai 7 yıldızlı avm ankara Haberi

dubai 7 yıldızlı avm ankara

Türkiye'nin ilk 7 yıldızlı alışveriş merkezi açılıyor. Benzeri Dubai'deki dünyanın tek 7 yıldızlı oteli Burj El Arap'da bulunan 2 akvaryum ve buz pateni pisti ile başkentlilere hizmet verecek Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yarın açılıyor. Eski milletvekilleri lojmanları içinde kurulan ve toplam 180 bin metrekare inşaat alanına sahip Panora, 5 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alanı, 'kristal küre'yi andıran cam kubbesi, içinde köpekbalıklarının yüzdüğü akvaryumlarının yanı sıra eğlence ve spor merkezleri, restoranlarıyla başkentlilere hizmet verecek. Panora'da, Gap Baby, Zara Grubu, Sephora, Locciante, Imaginarium, Numnum, Midpoint, Villeroy Boch gibi toplam 180 mağaza yer alıyor.

En geniş kubbe, en büyük mozaik

Panora'ya, Türkiye'nin en geniş cam kubbesi inşa edildi. Mimar Sinan'ın mühendislik dehasından esinlenilen kubbe, Almanya'nın ünlü parlamento binasındaki örneğinden bile...