28 / 03 / 2024

Dubai IPS fuarı ne zaman

Dubai IPS fuarı ne zaman

Özyurtlar İnşaat, yeni projesi 1CoastalCity’i 8-10 Nisan'da gerçekleşecek Dubai IPS Fuarı’nda lansmana çıkaracak. Proje aynı zamanda Kuveyt ve daha sonra da Abu Dabi'de yabancı yatırımcılarla tanışacak...

Emlak sektörü temsilcileri Dubai IPS'de buluşuyor!

Türkiye organizasyonunu INREMA’nın üstlendiği Dubai IPS 2014 büyük ilgi görüyor. Viatrans, Özyurtlar, Demir İnşaat ve Astaş gibi sektörün önde gelen firmalarının katılacağı fuar, 8-10 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek...

Emlak sektörü temsilcileri Dubai'de bir araya gelecek!

Demir İnşaat, Özyurtlar, Astaş ve Viatrans ' ın da aralarında bulunduğu pek çok firma 8-10 Nisan'da Dubai IPS fuarında İstanbul ' daki projelerini Arap yatırımcılara tanıtacak...

V Orman lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıtıldı!

Dubai Cityscape fuarına katılan İsra Holding, V Orman’ı lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıttı. Yabancı alıcılar V Orman’a büyük ilgi gösterdi...

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Dubai Cityscape, Türkiye ekonomisi için önemli!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Sedat YILMAZ bugünki yazısında Türkiye’den 12 firmanın katılım gösterdiği Dubai Cityscape Fuarını değerlendirdi.

Artaş İnşaat 11 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai Cityscape’ye bu yıl 11 projesiyle katılan Artaş İnşaat, Türkiye’nin yüksek yatırım potansiyelini Körfezli yatırımcılara sundu. Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai’de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Avrupa Konutları Yamanevler satışta!

Artaş İnşaat, 11 Eylül Dubai Cityscape Fuarı’nda gerçekleştireceği lansman öncesinde Avrupa Konutları Yamanevler projesinde avantajlı fiyatlarla ön satış dönemini başlattı.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2-4 Nisan'da!

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, Türk gayrimenkul projelerini Arap yatırımcılar ile buluşturacak.Fuar 02-04 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Türkiye, Körfez'de mega projelerle güven tazeledi!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Fuzul Grup’un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, bu yıl 15‘incisi düzenlenen Dubai Cityscape Fuarı’nda Türk markaların çıkartma yapmasının sektörün gücüne güç kattığını belirtti.

Dubai Emiri şeyh Maktoum’un oğlundan Avrupa Office Ataşehir’e tam not!

Dubai Cityscape Fuarı’na 6 projesiyle katılan Artaş İnşaat’ı Dubai Emiri şeyh Maktoum’un oğlu His Higness Sheikh Mansoor Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum ziyaret etti.

Dubai Global Cityscape Fuarı'na katılan firma sayısı azaldı!

Gayrimenkul şirketlerinin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yabancı yatırımcıyla karşılaştığı ilk fuar olan Dubai Global Cityscape başladı. Bu yıl fuara katılan 20 kadar Türk firmasının sergilediği projeler büyük ilgi görüyor.

Dubai IPS fuarı ne zaman Haberi

Dubai IPS fuarı ne zaman


Özyurtlar İnşaat, yeni projesi 1CoastalCity’i 8-10 Nisan'da gerçekleşecek Dubai IPS Fuarı’nda lansmana çıkaracak. Proje aynı zamanda Kuveyt ve daha sonra da Abu Dabi'de yabancı yatırımcılarla tanışacak.


Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir’de hayata geçirdiği “N” markalı projelerle bugüne kadar 28 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, Büyükçekmece’de inşa edeceği yeni projesi 1CoastalCity’nin ilk tanıtımını Kuveyt, Dubai ve Abu Dabi’deki fuarlarda gerçekleştirecek. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “1CoastalCity, Dubai Şehi Al Maktoum'un himayesinde, 8-10 Nisan'da gerçekleşecek olan Dubai IPS Fuarı’nda lansmana çıkacak. Projemizi ayrıca 7-12 Nisan tarihlerinde yapılacak Kuveyt Emlak Fuarı’nda ve 22-24 Nisan tarihleri arasında Abu Dabi’de yapılacak olan dünyanın takip ettiği en büyük emlak fuarı Cityscape’de tanıtacağız. Yer aldığımız bu fuarlarda 1CoastalCity’nin Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt ve...