26 / 04 / 2024

dubaili yatırımcılar

dubaili yatırımcılar

Dubaili Deyaar, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu üç ülkeye yaklaşık 550 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Dubaili yatırımcılar İstanbul'da yatırıma hazırlanıyor!

Başta Dubai olmak üzere bir çok ülkeden yatırımcı Mütekabiliyet Yasası ile birlikte İstanbuL'da yatırım yapmak için arsa, arazi araştırmalarına başladı...

Arap yatırımcılarından Karadeniz'e milyarlık yatırımlar!

Arap yatırımcılar Türkiye’ye akın etti. Dubaili Armada Grup, Trabzon’da 1 milyar dolar yatırımla ayyıldız konseptinde otel, kongre merkezi ve marina inşa edecek. Suudi Emaar ise Karadeniz’e ‘Disneyland’ı getirmeyi planlıyor.

Hande Yener'in beach’ine Dubaili yatırımcılar talip oldu!

Hande Yener'in ticari başarısı, yurt dışındakilerin de dikkatini çekti. Yener’in Bodrum’daki ‘Sebastian’ isimli beach’ine Dubaili yatırımcılar talip oldu. Dubaililer, Yener’e ‘1 milyon dolar verelim, beach’ini ülkemize taşıyalım’ dedi.

Dubaili yatırımcılar 11 Kasım'da Bursa'ya geliyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 11-14 Kasım arasında Türkiye'de ilk kez kapılarını açacak olan Contract Hotel Expo Bursa Fuarı'nı Dubaili yatırımcılara tanıttı. İşte ayrıntılar...

Dubaili yatırımcılar Bursa'ya geliyor!

BURSA Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 11-14 Kasım tarihleri arasında Türkiye'de ilk kez kapılarını açacak olan Contract Hotel Expo (COHO) Bursa Fuarı'nı Dubaili yatırımcılara tanıttı.

KONUTDER Körfezli yatırımcıları İstanbul’a davet etti!

Türk inşaat şirketleri eylül başında Cityscape emlak fuarı için Dubai’ye gitmişti, şimdi sıra Dubaili yatırımcılarda. KONUTDER Körfezli yatırımcıları İstanbul’a davet etti. Çalıştay, 12-14 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek...

Ali Nuhoğlu: Arap yatırımcıların gözü Fikirtepe'de!

Ali Nuhoğlu, yabancı yatırımcının Fikirtepe’de elinde para dolu çantayla gezen yabancı yatırımcılar olduğunu belirtirken, Hızır Selioğlu da “Rakamlar yakında Bağdat Caddesi’ ni geçecek" diye konuştu...

İzmir'deki 7 alan turizm yatırımcılarına açıldı!

İzmir’de girişimciler için çok cazip 7 yer turizm yatırımcılarına açıldı. İlde yatırım yapmayı düşünen yatırımcıların en geç 8 Ağustos 2014 tarihine kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı’na müracaat etmeleri gerekiyor

Crown Palace Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı!

Babacan Yapı'nın ingiliz ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek projelendirdiği Crown Palace. Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı. Projenin yüzde 40'ının henüz lansmana çıkmadan yatırımcılar tarafından satın alındığı öğrenildi.

Tahincioğlu Gayrimenkul projeleri Palladium AVM’de yatırımcılar ile buluşacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul'daki Nidakule Ataşehir Kuzey ve Nidapark Beşiktaş projelerini 15 Temmuza kadar, uygun fiyatlar ve ödeme planlan ile Ataşehir'deki Palladium AVM'de yatırımcıları ile buluşturuyor.

Tacettin Özden yeniden Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı oldu!

Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği'nin (KODER) genel kurulu geçtiğimiz günlerde yapıldı. Olağan genel kurul sonucu Korumar Otel Genel Müdürü ve Belediye Meclis Üyesi Tacettin Özden yeniden başkanlığa seçildi.

Kerem Bilge: Yabancı yatırımcılar ülkede güven arar!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (REIA) Başkanı Kerem BİLGE, yabancı yatırımcıya konut satışının istenilen seviyeye gelmemesinin birkaç nedeni bulunduğunu belirtti. Bilge, 'Yabancı yatırımcılar ülkede güven arar' dedi.

Suudi yatırımcılar Projebeyaz International ile buluştu!

Suudi yatırımcılar Projebeyaz International ile buluştu. Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, temsilcilere en doğru projeleri bulacaklarını söyledi. Görüşme, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından organize edildi.

CNR Emlak Fuarı'nda Rusya Körfez yatırımcıları ağırlayacak!

CNR Emlak 2014 Fuarı'nı bu yıl 35 bin yatırımcı ziyaret edecek. Fuar 11-114 tarihleri arasında düzenlenecek. Fuarda Rusya Körfez yatırımcıları ağırlayacak. Fuar'da 200'ün üzerinde proje tanıtılacak.

dubaili yatırımcılar Haberi

dubaili yatırımcılar


Körfez sermayesinin Türkiye ilgisi devam ediyor, Arap kökenli gayrımenkul yatırımcılarının sayısı gün geçtikçe artıyor. Sama Dubai ile başlayan, Emaar ile devam eden zincirin son halkası, Dubaili gayrimenkul şirketi Deyaar oldu.


Deyaar, başta Türkiye olmak üzere üç ülkede gayrımenkul yatırımı yapacağını açıkladı.


Deyaar'ın CEO'su Zach Şahin Birleşik Arap Emirlikleri'nin dışında, aralarında Türkiye, Kazakistan ve Lübnan'ın da bulunduğu ülkelerde 2 milyar dirhemlik (544.5 milyon dolarlık) yatırım yapmayı planladığını açıkladı.


Bu yatırımların hangi alanlara yöneleceğine dair açıklamanın ise önümüzdeki dönemde yapılacağı vurgulandı. Dubaili Deyaar, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu üç ülkeye yaklaşık 550 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.


Körfez sermayesinin Türkiye ilgisi devam ediyor, Arap kökenli gayrımenkul yatırımcılarının sayısı gün geçtikçe artıyor. Sama Dubai ile başlayan, Emaar ile devam eden zincirin son...