23 / 04 / 2024

Demir İnşaat, CNR Emlak Fuarı’nda Rus yatırımcıları ağırlayacak!

Demir İnşaat, CNR Emlak Fuarı’nda Rus yatırımcıları ağırlayacak!

Demir İnşaat, 11-14 Eylül tarihleri arasında CNR Expo Center’da düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı’nda Demir Romance ve Demir La Vida projeleri ile yer alacağı stantta, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olacak...



İnşaat sektöründe başarı dolu 30 yılı geride bırakan Demir İnşaat, 11-14 Eylül tarihleri arasında CNR Expo Center’da düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı’nda Demir Romance ve Demir La Vida projeleri ile yer alacağı stantta,  düzenleyeceği sürpriz etkinliklerle yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olacak.



İnşaat sektörünün öne çıkan fuarlarından biri olan CNR Emlak Fuarı 11-14 Eylül tarihleri arasında yerli-yabancı yatırımcıları ağırlamaya hazırlanıyor. Mütekabiliyet Yasası’nın ardından Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinden Rusya’ya kadar dünyanın çeşitli coğrafyalarından yabancı yatırımcı alan Türkiye’ye CNR Emlak Fuarı için bir uçak dolusu Rus yatırımcı gelecek.

 

İnşaat sektörünün lokomotif markalarından olan Demir İnşaat, CNR Expo Center’da düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı’nda yer alacağı stantta düzenleyeceği sürpriz etkinliklerle Demir Romance ve Demir La Vida projelerini de tanıtacak.

 

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, CNR Emlak Fuarı’nın Türk emlak sektörü için önemli bir fuar olduğuna dikkat çekerek, “Son yıllarda hızlı bir büyüme gösteren ve geliştirilen nitelikli projelerle uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen Türkiye, bu fuar ile yabancı yatırımcılara kendini bir kez daha kanıtlayacak. Fuar için bir uçak dolusu Rus yatırımcının Türkiye’ye gelecek olması sanırım bu önemi anlatmaya yetiyor. Biz de Demir İnşaat olarak sektörde fark yarattığımız Demir Romance ve Demir La Vida projelerimizle fuarda yer alıp düzenleyeceğimiz sürpriz etkinliklerle fuara renk katacağız” dedi.

 

CAZİP KAMPANYALARLA FARK YARATACAK...

 

Yerli-yabancı yatırımcıların ilgi odağı olan Demir İnşaat projelerinden Demir Romance projesi, fuarda “Hayallerinizi Değil Taksitleri Erteleyin” kampanyası çerçevesinde Şimdi Alın, Seneye Ödeyin ve Peşin Ödemelerde % 8 indirim gibi cazip ödeme seçeneği ile müşterilerinin karşısına çıkacak.

 

Demir İnşaat’ın aynı pencereden deniz ve göl manzarasının sunulduğu ve yerli ve yabancı yatırımcının büyük ilgi gösterdiği projesi Demir La Vida’da, 30 ay ‘0’ faiz imkanı bulunurken peşin ödemelerde % 8 indirim uygulanıyor.


Geri Dön