29 / 03 / 2024

Dubleks ev maliyeti 2018

Dubleks ev maliyeti 2018

2018'de uygulanacak bedeller ise geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, ortalama bir dubleks ev maliyeti 2018 ne kadar oldu?

Ucuz fiyata ev arayanlar dikkat! Kampanya başladı: Dubleks 162 metrekare ev 769 bin 900 TL'ye düştü!

Bütçesine uygun ev arayanlar için prefabrik evler avantaj sağlıyor. Prefabrik ev fiyatları firmadan firmaya göre değişiyor. Peki, kampanyalı prefabrik evler ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Ev yapma maliyeti ortalama 5 milyon TL!

Kredi faizlerinin yüzde 40’ı aşması, konut fiyatlarının artması ve deprem endişesi, ev sahibi olmak isteyenleri konuttan arsa yatırımına yöneltti. Arsasını alan da ev yapmaya başladı. 

Dubleks prefabrik evlerde kampanya resmen başladı! 4+1 ev 874 bin 900 TL'den 746 bin 900 TL'ye düştü!  

Prefabrik ev almak isteyenlerin beklediği indirim resmen geldi. Prefabrik Evim firması dubleks evlerde indirime gitti. Dubleks prefabrik evlerde kampanya resmen başladı! 4+1 ev 874 bin 900 TL'den 746 bin 900 TL'ye düştü!   İşte indirimli prefabrik ev fiyat listesi...

Ekonomik dubleks prefabrik ev fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor! 82, 105, 122, 158 metrekare ev fiyatları ne kadar?

Konut fiyatlarının artmasından sonra vatandaşlar prefabrik evlere yöneldi. Ekonomik dubleks prefabrik ev fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor. Bu fiyatta ev sahibi olmak isteyenlerin iştahını kabartıyor. Peki, 82, 105, 122, 158 metrekare ev fiyatları ne kadar?

Ucuz fiyata dubleks ev almak isteyenlere güzel haber: Ekonomik dubleks evlerin fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor!

Son dönemlerde prefabrik evler yoğun talep göremeye başladı. Ucuz fiyata dubleks ev almak isteyenlere güzel haber: Ekonomik dubleks evlerin fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor.

Dubleks ev almak isteyenlere müjde: Dubleks Prefabrik Evler 671 bin 900 TL'den başlıyor!

Hemen teslim edilen prefabrik evler tek, iki katlı ve dubleks olarak inşa ediliyor. Dubleks ev almak isteyenlere müjde: Dubleks Prefabrik Evler 671 bin 900 TL'den başlıyor. İşte detaylar...  

O ilde 13 adet dubleks konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

Balıkesir Karesi Belediyesi, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Kalaycılar Mahallesi'nde yer alan 13 adet dubleks konut satılıyor. Peki Balıkesir Karesi'de satışa sunulan konutların fiyatları ne kadar? 

Ekonomik prefabrik ev fiyatları güncellendi! Dubleks prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Ekonomik dubleks prefabrik ev fiyatları güncellendi. Peki, dubleks prefabrik ev fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 26 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Tarlaya prefabrik ev yapılır mı? İzin almak gerekir mi?

Arsa sahipleri maliyeti uygun olan, kullanımı pratik olan bu evlerin yapımı için gerekli şartları aldıktan sonra prefabrik projelerini gerçekleştirebilirler. Peki “Tarlaya prefabrik ev yapılır mı? İşte detaylar!

İki katlı evler ne kadar? Dubleks ekonomik prefabrik ev kaç TL?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen vatandaşlar fiyatların ne kadar olduğunu sorguluyor. Peki, iki katlı ekonomik evler ne kadar? Dubleks prefabrik ev kaç TL? İşte detaylar...

Dubleks çelik ev fiyatı ne kadar? 242 metrekare çelik ev kaç TL?

Türkiye'de meydana gelen deprem felaketinden sonra vatandaşlar depreme dayanıklı çelik evlerin fiyatlarını sorgulamaya başladı. Peki, Dubleks çelik ev fiyatları ne kadar? 242 metrekare çelik ev kaç TL? İşte ayrıntılar...

Ekonomik 105 metrekare dubleks prefabrik ev ne kadar? 

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra vatandaşlar prefabrik evlere yöneldi. Peki, ekonomik dubleks prefabrik evler ne kadar, kaç TL?

Ekonomik dubleks prefabrik evler ne kadar? 158 metrekare iki katlı ev kaç TL?

İnşaat malzemelerinin artması konut fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Bu sebeple ev sahibi olma hayali olan vatandaşlar ekonomik prefabrik evlere yöneldi. İşte 2023 prefabrik evler fiyat listesi...

Dubleks ev maliyeti 2018 Haberi

Dubleks ev maliyeti 2018

Dubleks evler, içinde merpen olan iki katlı ev olup, normal dairelere göre daha maliyetli oluyor. Bilindiği üzere bina inşaat maliyetleri her sene Maliye Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanıyor. 


2018'de uygulanacak bedeller ise geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, ortalama bir dubleks ev maliyeti 2018 ne kadar oldu?


Bir evin inşaat maliyet bedeli, binanın dıştan dışa yüz ölçümü ile metrekare normal inşaat maliyet bedelinin çarpılması halinde bulunuyor. Dubleks ev maliyeti de dubleksin toplam büyüklüğü ile hesaplanıyor.


Metrekare normal inşaat maliyet bedellerine asansör, kalorifer veya klima tesisat bedelleri dahil olmuyor.   


Binada kalorifer, klima ve asansör tesisatı varsa bu bedellere kalorifer veya klima için yüzde 8, asansör için yüzde 6 oranında ilave yapılıyor. Dubleks ev maliyeti 2018 hesaplama örnekleri şu şekilde sıralanıyor:


Lüks İnşaat Çelik...