19 / 04 / 2024

Dumankaya fırsatları

Dumankaya fırsatları

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık.

Dumankaya'da kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor!

Gayrimenkul sektörünün önemli markaları Ramazan ayı boyunca sürecek kampanyalara imza atıyor. Dumankaya, geleneksel Ramazan kampanyası kapsamında küçük küçük taksitlerle herkesi kolayca ev sahibi yapacak fırsatları hayata geçirmeyi planlıyor.

Dumankaya'nın ticari üniteleri cazip fiyatlarla satılıyor!

İnşaat sektörünün öncü kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Anadolu ve Avrupa yakasındaki hemen teslim ve inşaatı devam eden projelerindeki ticari üniteleri, avantajlı fırsatlar ve cazip ödeme seçenekleri ile satışa sunuyor...

Dumankaya'dan bayram fırsatı! Yüzde 10 bayram indirimi!

Dumankaya İnşaat, Flex Kurtköy, Dumankaya Modern Collection, Konsept Halkalı , Ritim İstanbul ve Dumankaya Miks projelerindeki geleneksel bayram kampanyaları ile bayram önü ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor...

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları!

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları devam ediyor. Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz!

"Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz" sloganıyla tanıtılan projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Projenin 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Gayrimenkul ve İnşaatta, Riskler ve Fırsatlar Zirvesi 12 Eylül'de!

Büyük Kulüp Genç Girişimciler Komitesi'nin organize ettiği ve sektörün çok sayıda örgütsel yapısı tarafından oluşturan 'İnşaat Platformu'nun desteklediği "Gayrimenkul ve İnşaatta, Riskler ve Fırsatlar Zirvesi" 12 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Değişen havalara direnen fırsatlar; Sur Yapı İlkbahar'da!

Vade farkı olmadan ödeme yapılabilen projede toplam 304 adet daire yer alıyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar; Sur Yapı İlkbahar 'da" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Batışehir'de Premium'a özel yeni fırsatlar sunuluyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği ve büyük satış başarısı yakalayan Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabınaözel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Toya Moda'da kredi fırsatları!

İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda yer alan TOYA MODA, ev sahibi olmak isteyenleri cazip kredi fırsatları ile buluşturuyor.

TOKİ'nin yeni fırsatları neler?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar ve orta gelirlerinin yanı sıra yatırımcıya da yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

TOKİ yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ, Erzincan Üzümlü'deki işyerlerini 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık arttırma yöntemiyle satacak.

Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz!

Toplam 342 adet dairenin yer aldığı Mirage Rezidans Güneşli'de lansmana özel indirimler uygulanıyor. Proje "Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da!

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan Sur Yapı İlkbahar'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da" sloganıyla tanıtılıyor.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Dumankaya fırsatları Haberi

Dumankaya fırsatları

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık. Ayrıca yüzlerce insan telefonla bizleri arayarak modelin detayları hakkında bilgi almak istedi”...