20 / 04 / 2024

Dumankaya'nın ticari üniteleri cazip fiyatlarla satılıyor!

Dumankaya'nın ticari üniteleri cazip fiyatlarla satılıyor!

Firma: Dumankaya İnşaat

İnşaat sektörünün öncü kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Anadolu ve Avrupa yakasındaki hemen teslim ve inşaatı devam eden projelerindeki ticari üniteleri, avantajlı fırsatlar ve cazip ödeme seçenekleri ile satışa sunuyor...



İnşaat sektöründe değişimin ve gelişimin öncüsü olan ve bu güne kadar gerçekleştirdiği projelerle yatırımcısı için artı değer yaratan Dumankaya İnşaat, 2014 yılında Anadolu ve Avrupa Yakasında yer alan marka değeri yüksek projelerindeki ticari gayrimenkullerini avantajlı fırsatlar ve cazip ödeme seçenekleriyle yatırımcılarla buluşturuyor  


Hemen kullanıma hazır ticari gayrimenkullerin yanı sıra inşaatı devam eden ticari üniteleri ( mağaza / dükkân, ofis )  de satışa sunan Dumankaya İnşaat’ın satışa sunduğu ticari gayrimenkuller, Anadolu yakasında,  Tuzla’daki Adres projelerinde; Kurtköy’de Flex, Cadde ve Trend projelerinde; Kartal’da ise Vizyon projesinde bulunuyor.


Avrupa Yakası’nda ise Esenyurt Bahçeşehir’de Modern ve Modern Vadi; Halkalı’da ise Atakent Bölgesi’ndeki Miks ve Konsept Halkalı projelerinin içerisinde yer alıyor. 


Satışa sunulan ticari birimler içerisinde, marketten, kuru temizlemeye, kuaförden, eczaneye, restorandan A sınıfı ticari ofislere kadar birçok kullanım türündeki yatırım fırsatına ulaşmak mümkün.


Dumankaya İnşaat’ın Ticari Kampanyasındaki Cazip Fırsatlardan Bazıları:

Dumankaya İnşaat’ın 2011 yılında Kartal’da hayata geçirdiği ve şehrin landmark projelerinden Dumankaya Vizyon’da yer alan A sınıfı ofisler 256.500 TL’den başlayan cazip fiyatlar ve 60 aya varan sıfır faiz avantajıyla satışa sunuldu. 


Dumankaya’nın Kurtköy’de hayata geçirdiği prestijli projesi Flex içerisinde yer alan restoran olarak tasarlanan ticari alan kısa bir süre için % 12 fiyat avantajı ile satışa sunulurken Tuzla’da da, yatırımcılar için daire fiyatlarındaki mağazalar ise, 126.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışta.


Yatırımcı müşteriler için ticari gayrimenkullereF özel kiralama ve 2. El satış desteği de sunan Dumankaya, ticari gayrimenkul alan yatırımcılar, yatırımlarını satmak veya kiralamak şeklinde değerlendirmek istediklerinde yatırım ve emlak danışmanlığı hizmeti de sunuyor. 


Ticari ünitelerle ile ilgili kısa bir süre için geçerli olacak bu avantajlardan yararlanmak için detaylı bilgiye 444 7 222 numaralı telefondan veya www.dumankaya.com adresinden ulaşılabilir.



Geri Dön