19 / 04 / 2024

dumankaya kampanyası ne zamana kadar geçerli

dumankaya kampanyası ne zamana kadar geçerli

Dumankaya İnşaat'ın 31 Aralık 2013 tarihine kadar geçerli yılın son kampanyasında yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya Konsept Halkalı, Ritim İstanbul, Modern Collection, Adres Natura, Flex Kurtköy, Dumankaya Miks, Modern Vadi projelerinde...

Konut kredisi faiz oranları zirveyi gördü! Yeni konut kampanyası ne zaman başlayacak?

İlk kez ev sahibi olacaklar için düşük faizli kredi başvurusu gündemde yerini aldı. Bu kapsamda ilk evini almak isteyenlere düşük faizli konut kredisi fırsatı sağlanacak.

Ziraat Bankası'ndan flaş kampanya! Son tarih 31 Ekim 2023!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni kampanyası için düğmeye bastı. Peki Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ne zaman sona erecek? Ziraat Bankası BankKart Lira kampanyasının detayları neler?

Bedava doğalgaz nisan ayında başlamıştı! Ne zamana kadar ücretsiz olacak? İşte o tarih açıklandı!

Nisan ayında başlayan ve ücretsiz 25 metreküp doğalgaz kampanyası büyük ilgi gördü. Bu kapsamda konut aboneleri için ilk 25 metreküp doğalgaz ücretsizdi. Peki bedava doğalgaz hangi tarihte bitecek? Bedava doğalgaz kampanyası ne zaman sona erecek? İşte o tarih...

Yeni konut kredisi kampanyasında faizler 1.20 ile 1.50 arasında olacak: Dar ve orta gelirli kampanyası 2024'e mi kaldı?

Dar ve orta gelirliler için hayata geçirilmesi planlanan yeni konut kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak? Faiz ve vade rakamları ne olacak? İşte ayrıntılar...

İlk defa ev alacaklara 1.20 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! Yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak?

Yeni konut kredisi kampanyası merakla bekleniyor. Kamu yetkililerinin son aylarda dile getirdiği ‘Konutu yatırım aracı olmaktan çıkaracağız’ söyleminde ilk somut adım, geçen ay kredi kısıtlaması ile atıldı. Peki 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli kampanyanın detayları belli mi? 

Cumhurbaşkanından gençlere müjde! Vergisiz telefon kampanyası geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesinde gençlere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacaklarını açıkladı. Peki, vergisiz cep telefonu kampanyası ne zaman başlayacak işte detaylar...

Bedava Doğal gaz bitti mi? 2023 ücretsiz doğalgaz kampanyası ne zaman bitecek?

Mayıs ayında ücretsiz doğalgaz kullanan vatandaşlar kampanyanın ne zaman sona ereceğini sorguluyor. Peki, doğalgaz kampanyası ne zaman tamamlanacak? İşte detaylar...

Doğal gaz haziran ayında ücretsiz olacak mı? Ücretsiz doğalgaz kampanyası ne zaman bitecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filyos'ta bulunan Gaz İşleme Tesisi Karadeniz Doğalgazı'nın Devreye Alma Töreni'nde  1 ay boyunca konutlardaki doğalgazın ücretsiz olacağını duyurmuştu.

Vestel'den 4 ürün alana 8 bin 500 TL'lik hediye! 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Vestel’de bahar fırsatları tam gaz! Yeni bir kampanyaya imza atan Vestel, 4 farklı kategoriden ürün alanlara 8 bin 500 TL değerinde 43 inç smart TV hediye ediyor. Peki, Vestel'de 4'lü Ürün Alımına Hediye Kampanyası ne kadar sürecek?

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek? Ev, iş yeri, arsa alanlar şimdi göz atın!

TOKİ tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almayı isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan'da başlatılmıştı. Peki TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek?

‘Yarısı Bizden’ kampanyası ne zaman bitecek? Nasıl başvuru yapılır?

Kentsel Dönüşümde ‘Yarısı Bizden’ kampanyası doğrultusunda 29 Mayıs’a kadar e-Devlet Kapısı’ndan başvuru yapılabilecek. Yarısı Bizden, ilk olarak İstanbul’da başlatılacak ve daha sonra 7 bölgeye de yayılacak. Başvuru kapsamında herhangi bir ücret ödenmeyecek.

Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası başladı mı, ne zaman başlayacak? Kentsel dönüşüm başvurusu nasıl yapılır?

Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası ne zaman başlayacak? İşte detaylar!

Yarısı bizden kampanyası nedir? Yarısı bizden kampanyası şartları nelerdir? Yarısı bizden kampanyası ne zaman başlayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm için 'yarısı bizden' kampanyasını duyurdu. Peki Yarısı bizden kampanyası nedir? İşte detaylar!

dumankaya kampanyası ne zamana kadar geçerli Haberi

dumankaya kampanyası ne zamana kadar geçerli

Dumankaya İnşaat'ın 31 Aralık 2013 tarihine kadar geçerli yılın son kampanyasında yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya Konsept Halkalı, Ritim İstanbul, Modern Collection, Adres Natura, Flex Kurtköy, Dumankaya Miks, Modern Vadi projelerinde geçerli.


Konsept Halkalı: 70 bin TL'ye varan indirimler, 36 ay sıfır faiz, peşin ve vadeli satışlarda yüzde 12 indirim fırsatı.


Dumankaya Konsept Halkalı projesinde rezidans daireleri ve 21 villasıyla 812 aileye rezidans konforu sunuluyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin alan büyüklükleri 52 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor. Konsept Halkalı'da konut teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyor. 



Ritim İstanbul: 176 bin 880 TL'den başlayan fiyatlar.


İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de yükselen Ritim İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 36 ay sıfır...