20 / 04 / 2024

dumankaya miks telefon

dumankaya miks telefon

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Dumankaya Miks satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0212 697 00 66 olarak belirlendi.

Küçükçekmece Dumankaya Miks iletişim!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerine yayaılan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Küçükçekmece Dumankaya Miks iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 697 00 66 olarak belirlendi.

Dumankaya Miks ödemeleri!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede 657 adet daire yer alıyor. Dumankaya Miks ödemeleri kapsamında 120 ay vadeli banka kredisi kullanılıyor.

Dumankaya Miks fifti fifti kampanyası!

2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Küçükçekmece'ye hayata geçiriliyor. Dumankaya Miks fifti fifti kampanyası kapsamında yüzde 50 peşin ödeme yapılırken kalan bedel Dumankaya bünyesinde ödeniyor.

Dumankaya Miks: Ev alacaksan maksimum kazan!

TEM'in yakınında, metronun yanıbaşında hayata geçirilen Dumankaya Miks projesi 23 ve 32 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Proje "Dumankaya Miks: Ev alacaksan maksimum kazan" sloganıyla yükseliyor.

Dumankaya Miks iletişim!

Dumankaya Miks iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 697 00 66 olarak belirlendi. 2 blok şeklinde yükselen proje dairelerin alanları 39 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Miks ulaşım!

Dumankaya Miks ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havalimanı, metro ve Marmaray'a yakın mesafede yer alıyor. Toplam 657 adet daireden oluşan projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Dumankaya Miks ihale tarihi!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Dumankaya Miks projesinde toplam 657 adet daire bulunuyor. Dumankaya Miks ihale tarihi 21 Mart 2015 günü olarak belirtildi.

Dumankaya Miks dükkanları 20 Haziran'da satışa çıkıyor! 7 milyon 100 bin TL'ye!

Dumankaya Miks dükkanları 20 Haziran saat 15.00'te satışa çıkıyor. Dumankaya Miks'in satışa çıkacak dükkanlarının fiyatları 7 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve ödemelerde faizsiz 36 ay vadelendirme yapılıyor

Küçükçekmece Dumankaya Miks fiyatları! 154 bin 230 liraya!

Dumankaya imzası ile yükselen ve Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen Dumankaya Miks fiyatları 154 bin 230 liradan başlıyor...

Dumankaya Miks projesinin değeri ne kadar?

Dumankaya Miks projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Dumankaya Miks projesinin değeri ne kadar oldu?

Dumankaya Miks 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Dumankaya Miks için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Dumankaya Miks 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Dumankaya Miks için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Dumankaya Miks 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Dumankaya Miks ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Dumankaya Miks'in kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yer alan Dumankaya Miks'in değerleme raporunu yayınladı...

Dumankaya Miks kira değerleme raporu!

Emlak Konut Dumankaya Miks için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Dumankaya Miks yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Dumankaya Miks yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Dumankaya Miks'in değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Dumankaya Miks projesinin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Dumankaya Miks değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Dumankaya Miks projesinin değerleme rapor yayınladı.

Dumankaya Miks'in kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Dumankaya Miks projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Kira Değerleme Raporu"nu yayınladı.

Dumankaya Miks Projesi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Dumankaya Miks Projesi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı.

Dumankaya Miks'in değerlemesi yayınladı!

Küçükçekmece Halkalı 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında inşa edilen Dumankaya Miks projesinin değerleme raporu yayınladı

Başyaka Harita Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyaka Harita Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berk Başpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Turgut Özal Blok Dumankaya Miks Sitesi'nde kuruldu.

dumankaya miks telefon Haberi

dumankaya miks telefon

Daire seçeneklerinin stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor.


Ortak etkinlik alanlarına göre projede güzellik salonu, yüzme havuzu, kafeteryalar, restoranlar, alışveriş merkezi, güneşlenme alanları, gezi alanları, dinlenme alanları bulunuyor. 


Lokasyon bilgisi kapsamında Marmaray'a, metroya ve Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunan proje toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


Teslimlerin hemen gerçeklşetiği projede bloklar 23 ve 32 kat şeklinde yükseliyor. Projede daireler 10 yıl boyunca Dumankaya bünyesinde kiralanıyor. 


Fifti fifti kampanyasının uygulandığı projede kampanya kapsamında yüzde 50 peşin ödemelerde, kalan yüzde 50 banka kredisi ile 120 ay vade ile Dumankaya bünyesinde ödeniyor.


Dumankaya Miks projesinde fiyat listesine göre  stüdyo dairelerde 208 bin TL,...