19 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik satılık konut

Dumankaya Mozaik satılık konut

799 daire ve 1 dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik'te ödemeler bu yıl pas geçiliyor. Projede teslimler Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik Residence nerede?

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 426 bin 800 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Dumankaya Mozaik Residence satılık!

Dumankaya Mozaik Residence satılık daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip projede 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor.

Dumankaya Horizon satılık ofis fiyatları!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Horizon Residence 2 bloktan oluşuyor. Dumankaya Horizon satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev!

Konum bilgisine göre Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunan projede 60 aya varan vade sağlanıyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev fiyatları 173 bin 360 TL'den başlıyor.

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev!

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev teslimleri hemen yapılıyor. 2 blok halinde inşa edilen projede 109 adet konut ve 22 adet ticari ünite yer alıyor.

Miks Dumankaya Halkalı satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerine yayılan projesinde bloklar 23 ve 32 kat şeklinde yükseliyor. Miks Dumankaya Halkalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Dumankaya Flex satılık daire!

Toplam 321 adet üniteden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir 'de inşa ediliyor. Dumankaya Flex satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Küçükçekmece Dumankaya Miks satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Küçükçekmece Dumankaya Miks satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Dumankaya Miks satılık daire!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Dumankaya Miks satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Maltepe Ritim İstanbul Evleri satılık!

Konum bilgisine göre Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Maltepe Ritim İstanbul Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor.

Dumankaya Mozaik satılık konut Haberi

Dumankaya Mozaik satılık konut

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de dairelerin alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor. Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen projede son etap teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. 


"Sancaktepe Dumankaya Mozaik Residence nerede?" sorusuna İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de, TEM Otoyolu'na 8 dakika, Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika, Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Dumankaya Mozaik Konutları saunalar, yansıma havuzları, bisiklet park alanları, lavanta hasat alanları, fitness alanı, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, güneşlenme terasları, yüzme havuzu, hobi odası ve oturma alanları gibi sosyal alanlara sahip. 


Dumankaya Mozaik Evleri'nde daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Toplam 799 konut ve 1 dükkanın yer aldığı projede bu yıl ödemeler pas geçiliyor, peşinat ve taksit ödemeleri 2017 yılında yapılıyor. 

Dumankaya Mozaik Rezidans güncel fiyatlar!

1+0 ev...