29 / 03 / 2024

dumankaya vizyon bulvar evleri

dumankaya vizyon bulvar evleri

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vizyon Bulvar projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yükseliyor. Dumankaya Vizyon Bulvar projesinde 350 rezidans daire ve ofis birimleri bulunuyor

Batman Turgut Özal Bulvarı Vizyon Projesi'ne ne zaman başlanacak?

Yapımı yarıda kalan Turgut Özal Bulvarı ‘Vizyon’ projesine kaldığı yerden devam ediyor. Dörtyol kavşağından Cumhuriyet meydanına kadar sürecek Vizyon projesine 2016’ın ilk aylarında start verilecek.

Fatisa Vizyon Gıda Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fatisa Vizyon Gıda Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Dumankaya Vizyon Bulvar'ın ofisleri satışta!

Kartal'da inşa edilen Dumankaya Vizyon Bulvarda ofisler metrekaresi 6 bin liradan satışa çıktı. Yoğun ilgi gördüğü belirtilen, 45 metrekare ile 205 metrekare arasında değişen iş alanlarına sahip proje, Adalet Sarayına yakınlığı ile dikkat çekiyor..

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi açıldı!

STH Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi, Ali Serdar Özbabacan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Dumankaya Vizyon İş Merkezi'nde kuruldu.

Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Kılıçoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Kartal, Dumankaya Vizyon A2 Blok'ta kuruldu.

DKY İnşaat’ın ‘LOKUM’ gibi fırsatları bayramda da devam ediyor!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığında hayata geçirilen Lokum Evler projesinin satışına bayramda da devam edilecek. Dumankaya Vizyon satış ofisi projeye gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bayramın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak...

İlkkan İnşaat Turizm Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkkan İnşaat Turizm Metal Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Fırat Kaya tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Esentepe Mah. Milangaz Cad. No:77 Dumankaya Vizyon A2 Blok K:5 D:19 Kartal - İstanbul...

BŞ Dış Ticaret Makina İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BŞ Dış Ticaret Makina İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Bahadır Şentürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da Kartal Dumankaya Vizyon'da kuruldu.

Sahara Peyzaj Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sahara Peyzaj Tasarım İnşaat Limited Şirketi, Barış Yıldırım, Yeşim Yıldırım tarafından 14 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Temmuz'da Kartal, Esentepe Mahallesi, Dumankaya Vizyon'da kuruldu.

Deniz Yıldızı Kartal adres bilgileri!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Deniz Yıldızı Kartal adres bilgileri şu şekilde: Dumankaya Vizyon Esentepe Mahallesi. E-5 Yanyol Milangaz Caddesi No:77 Kartal / İstanbul..

Dumankaya İnşaat projelerindeki ticari üniteleri satışa çıkardı!

Dumankaya İnşaat, projelerindeki ticari birimleri satışa çıkardı. Adres projeleri, Flex, Cadde ve Trend projeleri, Vizyon, Modern ve Modern Vadi, Miks ve Konsept Halkalı projelerindeki ticari gayrimenkuller satışa sunuldu.

Dumankaya'nın dükkanları yüzde 12 indirimle satışta!

Dumankaya İnşaat, Anadolu ve Avrupa yakasında hemen teslim edilecek, inşaatı devam eden projelerindeki ticari üniteler için kampanya başlattı. Dumankaya Vizyon'da A sınıfı ofisler 256 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışta...

Ekin Asfalt Yapım ve İnşaat Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ekin Asfalt Yapım ve İnşaat Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi, Ecevit Karakılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık 2013 tarihinde Dumankaya Vizyon Kartal'da kuruldu

dumankaya vizyon bulvar evleri Haberi

dumankaya vizyon bulvar evleri


Dumankaya Vizyon Bulvar Residence'ın havadan görüntüleri için...