24 / 04 / 2024

dumankayadan yeni kampanya

dumankayadan yeni kampanya

Dumankaya İnşaat Anadolu yakasında yer alan Ritim İstanbul ve Mozaik projeleri için müşterilerine zahmetsiz bir teklif sunuyor.

Dumankaya yeni kampanya yaptı!

DUMANKAYA İnşaat, Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde yeni kampanya başlattı. Projelerde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim avantajı sunuluyor.

Dumankaya İnşaat'tan Temmuz kampanyası!

Dumankaya İnşaat, konut sahibi olmak isteyenlere temmuz ayı boyunca devam edecek sıfır faiz 36 ay vade imkanı sunuyor...

Ispartakule Modernyaka'da iki yeni kampanya! Teslimler 1 yıl sonra!

Ege Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçirilen Modernyaka projesinde iki yeni kampanya başladı. Teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanan projede 515 adet konuta yer veriliyor. 

TOKİ'den hiç evi olmayanlara büyük müjde! Tam 3 bin konutluk 7 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanya için düğmeye bastı. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde 3 bin konut yer alacak.

Hiç evi olmayanlar için TOKİ'den son dakika Mart 2024 müjdesi! 4 şehirde 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart 2024 projelerini de peş peşe açıkladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart ayında 5 yeni projenin ihalesini gerçekleştirecek.

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da 4 yeni kampanya! Dar gelirliye 1.318 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 4 yeni proje inşa edecek. 1.318 konutun yer aldığı projelerin ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ'den 797 konutluk 4 yeni kampanya müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 yeni kampanya için düğmeye bastı. Merakla beklenen projeler Samsun, Giresun, Kayseri ve Denizli'de yükselecek.

TOKİ'den 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin inşa edeceği o projeler...

TOKİ'den 3 yeni kampanya! 3 bin 868 taksitle 2+1 konut satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 3 yeni projesi için başvuru dönemi bugün başladı. Söz konusu projeler; Ankara, Kırıkkale ve Çorum'da yer alıyor.

Peugeot SUV 3008'de yeni kampanya! Yüzde 0,99 faiz ve takas desteği avantajıyla satışta! 

Yeni otomobil almak isteyenlere müjdeli haberi Peugeot verdi. Başlattığı yeni kampanyası ile Peugeot Suv 3008'de yüzde 0,99 faiz ve takas desteği sağlayacak. İşte kampanya hakkında merak edilen detaylar...

Halkbank'tan yeni kampanya! 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank yeni kampanyası için düğmeye bastı. 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli...

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Emekli vatandaşların dikkatine! ING Bank'tan yeni kampanya

ING Bank'tan emekli vatandaşları ilgilendiren bir haber geldi. ING Bank tarafından emekli vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya düzenlendi.

dumankayadan yeni kampanya Haberi

dumankayadan yeni kampanya

2015 yılının en ilginç konut kampanyalarına imza  atan Dumankaya İnşaat, geçen ay İstanbul Avrupa yakasındaki Hİ-FİT, Mix ve Fiex Ofisteki 300 ünite için başlattığı Fitti Fitti kampanyasının ardından, Anadolu yakasında yer alan Ritim İstanbul ve Mozaik projeleri için müşterilerine zahmetsiz bir teklif sunuyor. 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim avantajının yer aldığı projelerde yüksek prim şanss ise devam ediyor. 


Yeni...