16 / 04 / 2024

dündar inşaat inlife ne zaman teslim

dündar inşaat inlife ne zaman teslim

İnlife Ataşehir satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Konut teslimlerinin önümüzdeki Mart ayında başlayacağı İnlife Ataşehir projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor...

İnlife ödeme planı!

Dündar İnşaat projesi olarak İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen ve toplamda 211 konutu bünyesinde barındıran projenin temeli 2010 yılında atılmıştı. İnlife ödeme planı haberimizde bulunuyor...

İnşaat sektörü tam 5 sene sonra büyüdü!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu'nun merakla beklenen Şubat 2024 sonuçları resmen açıklandı. Söz konusu rapora göre son günlerde gündemden düşmeyen inşaat sektörü 2023'ün son çeyreğinde yüzde 10,8 büyüme gösterirken, yılı yüzde 7,8'lik büyüme ile kapattı. 

İnşaat maliyetlerinin artışı ev fiyatlarını nasıl etkiliyor? Konut fiyatları düşer mi?

Türkiye'de son iki yıldır konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. Yeni ev almak isteyenler fiyatlarda düşüş beklerken inşaat maliyetleri yıllık yüzde 62,25 arttı. Peki, konut fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

Dükkan inşaat maliyeti 2023 ne kadar? Dükkan inşaat maliyeti 2023!

Dükkan inşaat maliyeti 2023 haberimizde yer alıyor. Peki dükkan inşaat maliyeti 2023 ne kadar oldu? Dükkan maliyeti ne kadar arttı? İşte dükkan inşaat maliyeti 2023...

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

Dükkan inşaat maliyeti 2022!

Dükkan inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki dükkan inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? Dükkan maliyeti arttı mı? İşte dükkan inşaat maliyeti 2022...

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada!

Türkiye İMSAD, tarafından hazırlanan ‘Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu 2020’de yer alan bilgilere göre, Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada yer aldı.

İnşaat sanayisi pandemiye rağmen büyüdü!

Koronavirüs salgınına rağmen inşaat sektörü pazarında daralma yaşanırken bu dönemde inşaat malzemeleri sanayisinde büyüme devam etti. Pandemi döneminde ihracatını değer olarak 21 milyar dolar seviyesinde koruyan sektör, yurt içinde ise ‘yenileme’ talebiyle büyümeye devam etti. 

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Gaziantep'te bir inşaatta çalışan Ali Çiftçi isimli inşaat işçisi tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Adana Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde boyacılık yapan inşaat işçisi çalıştığı asansörden düşerek hayatını kaybetti.

İnşaat malzemelerinin fiyatları düşüyor mu?

Bir Danışmanlık firmasının satın alma ve pazarlama direktörü görevini yürüten Hatice Bakırcı, inşaat malzemeleri ile ilgili olarak, “Dolar düşünce inşaat malzemelerindeki fiyat artış oranı da azaldı” dedi.

Tekirdağ Malkara'da yüksekten düşen inşaat işçisi yaralandı!

Tekirdağ'daki Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika inşaatında çalışan Y.Ö. (22), yaklaşık olarak10 metre yükseklikten zemine düştü.

dündar inşaat inlife ne zaman teslim Haberi

dündar inşaat inlife ne zaman teslim


İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir ilçesinde inşa ediliyor olan İnlife Ataşehir Evleri projesi Dündar İnşaat tarafından yükseliyor. İnlife Ataşehir satılık daire bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim.


İnlife Ataşehir Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. İnlife Ataşehir Evleri projesinde konut teslimlerinin önümüzdeki Mart ayı içerisinde yapılması planlanıyor.


İnlife Ataşehir Evleri projesi 12 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İnlife Ataşehir Evleri projesi 5 blok olarak yükseliyor. İnlife Ataşehir Evleri projesinde blokların kat sayısı 10 - 11 olarak belirlendi.


İnlife Ataşehir satılık daire fiyatları için 0216 469 58 28 numaralı telefonu arayarak, İnlife Ataşehir projesinin satış ofisinden bilgi alabilirsiniz. İnlife Ataşehir Evleri projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak yapılıyor.


İnlife Ataşehir...