26 / 04 / 2024

Dünya kupası yatırımı

Dünya kupası yatırımı

Rusya Federasyonu'nda gerçekleştirilecek FIFA 2018 Dünya Kupası'na yönelik yaklaşık 50 milyar dolarlık yatırım, Türk müteahhitlerin ilgisini Rusya'ya yöneltti.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Bu il ve ilçelerden ev alanlar köşeyi döndü! Konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Yatırımını konut üzerinden yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken ilk nokta konutun semti, ili veya ilçesi. Peki konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Altın uzmanı İslam Memiş yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıkladı! Dünya bunu konuşacak! 

Altın uzmanı İslam Memiş, yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıklayarak ''dünya bunu konuşacak'' diyerek yatırıcıları şaşkına çevirdi...

Altın mı dolar mı diye düşünenler aman dikkat! Dünya bunu konuşuyor! Yatırım aracı değişme evresinde!

Altına mı yoksa dolara mı yatırım yapsam diye düşünenlere alternatif çıktı. İşte dünya onu konuşuyor!

Dünyaca ünlü yatırım gurusu Mobius’tan Türkiye ekonomisi için çarpıcı sözler!

Yatırım alanında dünyanın en ünlü isimlerinden ABD’li Mark Mobius, Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketlerinin ardından bir açıklama yaptı. CNBC televizyonundaki deprem özel programına katılın ünlü yatırım gurusu, Türkiye ekonomisi hakkında çok önemli ifadeler kullandı.

Gözü Türkiye'ye diktiler! Dünya devleri yatırım yapacak

2023 yılının ilk günlerinde yatırımcılar boya firmalarına yöneldi. Türkiye'den bir çok boya firması satın alan yatırımcılar şimdi de izmir'e gelme planları yapıyorlar 

Altınla birlikte bu alana yatırım yapan çok kazanacak! İşte köşeyi döndürecek yatırım ipuçları

Altın fiyatları doların son dönemde yaptığı sıçramaya paralel olarak yükseldi. Gram altın bin lira sınırını aşarak rekor kırdı. Altın ve piyasa uzmanları gram altında fiyatın 1400 liraya kadar artacağını ifade ediyor. Altınla birlikte değer kazanacak diğer yatırım aracı da açıklandı.

Ne dolar ne de euro! İşte herkesin koştur koştur yatırım yaptığı geleceğin yıldızı yatırım alanı

Doların yükselmesi, euronun da el yakması nedeniyle parasını değerlendirmek isteyen vatandaşlar son dönemde arsaya yatırım yapıyor. Orta gelirliler de arsaya yatırım yapmaya başladı.

Dünyaca ünlü yatırım bankası açıkladı! Araba piyasasını alt üst edecek gelişme!

Dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs yaptığı açıklamada, batarya üretiminde önemli rol oynayan kobalt, lityum ve nikel için yükseliş ivmesinin sonuna gelindiğini bildirdi.

Ruslar gayrimenkul yatırımında Türkiye'den vazgeçmiyor!

Uluslararası seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından Rusya vatandaşları yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmaya başladı. Ülke vatandaşları en çok Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapıyor. 

Dılmax Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dılmax Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Kadıköy’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Feridun Dilmeğani tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırım fonlarının altın yatırımı yasağı kaldırıldı!

Gayrimenkul yatırım fonları tebliğinde değişiklik yapıldı. Düzenlemeyle gayrimenkul yatırım fonlarının, altın ve kıymetli madenlere ilişkin yatırım yasakları kaldırıldı.

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi açıldı!

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi bugün Çatalca'da 59 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Döğme tarafından açıldı.

Dünya kupası yatırımı Haberi

Dünya kupası yatırımı

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, “Dünya Kupası, giderek büyüdüğümüz Rusya pazarında bizim için yeni fırsatlar sunacak” dedi.


Rusya'nın iki büyük gazetesi Pravda ve Kommersant, Türk müteahhitlerinin 2018 Dünya Kupası yatırımlarına ilgisini sayfalarına taşıdı. Bugünkü sayılarıyla birlikte okucularına sundukları Global Connection adlı ekte, Türk yatırımcıların potansiyellerini ortaya koyan Pravda ve Kommersant, Türkiye'nin müteahhitlik hizmetlerinde Çin'in ardından dünya ikincisi olduğunu belirtti.


Son 3 yılda Rusya’da gerçekleştirilen Türk müteahhitlik yatırımlarının toplam değerinin 10 milyar dolara ulaştığı kaydedilen yazıda, şu görüşlere yer verildi: “Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidinin 42'si Türk firması. Türkiye, bu alanda Çin’den sonra dünyada ikinci sırada.”


Müteahhitler Birliği: Rusya'da yeni fırsatlar var


2018 Dünya Kupası için 50 milyar doları aşması beklenen yatırımların “Türklerin radarına girdiğini” belirten Pravda ve Kommersant gazeteleri, Türkiye Müteahhitler...