29 / 03 / 2024

Dünyaca ünlü üç dev markanın buluşması

Dünyaca ünlü üç dev markanın buluşması

Moroso ve Foscarını'nin Dıesel için tasarladıkları yepyeni 2012 tasarımları sadece Haaz'da

Elinde avucunda dolar olanlara büyük şok! Dünyaca ünlü banka dolar kurunun dip yapacağı tarihi açıkladı!

Elinde avucunda dolar olan pek çok yatırımcı dolar kuru ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru düşecek mi yoksa yükselecek mi? İşte dünyaca ünlü bankanın 1 doları bile olanları şaşırtan o tahmini...

Dünyaca ünlü bankadan flaş dolar tahmini! Tarih verip duyurdu!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunda adeta fırtına öncesi sessizlik yaşanırken, dünyaca ünlü bankadan flaş dolar tahmini geldi. Deutsche Bank analistlerinin 2024 yılı sonunda dolar kurunun ne kadar olacağını açıkladı.

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks'tan Türk Lirası açıklaması! Adil değeri 21 TL! 

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks, Türk Lirası'nın adil değerinin 21 TL olduğunu açıklayarak bu durumun şaşırtıcı gelebileceğini ancak ihracat ve ithalattaki değişimlere odaklanmanın önemli olduğunu vurguladı.

Sayıştay raporu resmen belgeledi! Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı işgal altında!

Antalya’nın dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Konyaaltı sahilindeki işletmeci işgali, Sayıştay raporuna girdi. İşte konu ile ilgili detaylar....

Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno: 15 Dakikalık Şehir'i açıkladı! Hayatımız kolaylaşacak...

Esenler Belediyesi, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nü ünlü akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Şehircilik Paneli'nde Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno  ‘15 Dakikalık Şehir”i anlattı.

Dünyaca ünlü ekonomist üstüne basa basa uyardı! Dolar 7 lira birden düşecek!

Dünyaca ünlü ekonomistten son dakika dolar kuru açıklaması geldi. O ekonomist doların 7 lira birden düşeceğini söyleyerek, üstüne basa basa uyardı. İşte detaylar...

Altında kırmızı alarm! Dünyaca ünlü analiz uyardı! Altın 2023 yılının en düşük seviyesine gerileyecek

ABD Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatları gündemden düşmüyor. Vatandaşlar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusunu araştırırken dünyaca ünlü analizden korkutan açıklama geldi.

Dünyaca ünlü şirket 6 yıl önce iflas vermişti. Şimdi yeniden dönüyorlar

Dünyaca ünlü bir havayolu şirketi, 6 yıl önce iflas vermesinin ardından yeniden piyasaya dönüyor.

Dünyaca ünlü bankadan korkudan dolar tahmini. Açıp bakanlar yeniden kapattı

Dünyaca ünlü bir bankadan korkutan dolar tahmini geldi. Tahmini açıp bakanlar geri kapatmak zorunda kaldı.

Dünyaca ünlü bankadan altın için yatırımcıları korkutan açıklama! Altında dananın kuyruğu kopacak!

Altın son dönemde yatırımcıya güven vermeye devam ediyor. Özellikle çeyrek altın ve ons altının günlük fiyat hareketleri, yatırımcılarca yakından izleniyor. Bu doğrultuda, altın düşecek mi, yoksa yükselecek mi sorusuna cevap dünyaca ünlü Alman Commerzbank'tan geldi.

Dünyaca ünlü banka iflas ettiğini açıkladı. Dünyadan binlerce müşterisi var. Müşteriler şaşkına döndü

Dünya genelinde bankalardan endişe verici haberler gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü bir banka daha iflas ettiğini açıkladı. Müşteriler şaşkına döndü.

Dünyada ünlü bankadan şok eden dolar tahmini. Rakamı görenler dövizciye koşacak

Dünyaca ünlü Alman bankası Deutsche Bank tarafından dolar hakkında flaş bir açıklama yapıldı. Banka, yıl sonu için dolar rakamı verdi. Tahmini duyanlar dolar almak için dövizciye koşacak. İşte detaylar...

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Dünyaca ünlü üç dev markanın buluşması Haberi

Dünyaca ünlü üç dev markanın buluşması

Dünyaca ünlü markaların her zevke hitap eden mobilya, aydınlatma ve tasarım objeleri, dünyanın dört bir yanından gelen, bir benzeri daha bulunmayan özel parçaları, farklı kültürlerden birçok sanatçının özgün eserleri ve yepyeni koleksiyonlarıyla HAAZ, dünyaca ünlü markaların en yeni koleksiyonlarını tasarım severlerin beğenisine sunuyor.

Dünyanın en ünlü İtalyan dekorasyon markalarından Moroso ve İtalyan aydınlatma markalarından biri olan Foscarini’nin, moda öncüsü Diesel için tasarladığı “Succesfull Living” ürünlerinin 2012 koleksiyonu HAAZ’da görücüye çıkıyor. Birbirinden renkli ve yaratıcı “Moroso for Diesel”, rahatlığın özgürlükle, modernliğin kaliteyle birleştiği bir koleksiyon yarattı. Saf, duru çizgiler ve materyaller taşıyan koleksiyonda kanepe, koltuk, iskemle ve masalarla beraber yataklar da yer alıyor. “Foscarini for Diesel” koleksiyonunun tüm ürünleri, Diesel çizgisi ve ruhuna uyan ayrı bir hikaye taşıyor ve her bir...