24 / 04 / 2024

Durmazlar Makine

Durmazlar Makine

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Durmazlar Makine AŞ arasında yaklaşık 13 milyon avroluk raylı sistem alımı ihalesi protokolü imzalandı.

Münih Metrosu'nu Durmazlar Makine üretecek!

Türkiye'nin ilk yerli tranvayı İpekböceği'ni de üreten Durmazlar Makine, Almanya’nın Münih kentinde metro ihalesini kazanan Siemens’in araçlarının gövdelerini yapacak.

Durmazlar Makine, Bursa raylı sistem ihalesini kazandı!

Türkiye’nin ilk yerli tramvayı İpekböceği ’ni üreten Durmazlar Makine, Bursa Büyükşehir Belediyesi ’nin 60 adet vagon ve 12 adet tramvay alımı ihalesini kazandı.

Ademsan Makine'den inşaat sektörüne kolay çalışma çözümleri!

Ademsan Makine, yüksek yapılı projelerde sağladığı hızlı ve teknolojik yeniliklerle her yükseklikte güvenli çözümler üretiyor. İnşaat sektörüne kolay çalışma çözümleri sunan Ademsan Makine, yerli üretim yapıyor...

Od Mühendislik Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Od Mühendislik Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ali Serdar Mete, Gökhan Elmas ve Tuğrul Kendir ortaklığında kuruldu. 

Şimşek Zemin Kaplama Kimyasal Madde Plastik Metal Makine İnşaat Malzemeleri Tic.Limited Şirketi kuruldu! 

Şimşek Zemin Kaplama Kimyasal Madde Plastik Metal Makine İnşaat Malzemeleri Tic.Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Ataman tarafından kuruldu. 

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dait Tebliğ bugünkü 31066 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

İlhanlar Harita Mühendisliği Yapı İnşaat Mimarlık Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhanlar Harita Mühendisliği Yapı İnşaat Mimarlık Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergün İlhan tarafından kuruldu. 

EMG Proje Mühendislik Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMG Proje Mühendislik Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Gönül tarafından kuruldu.

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli Nuri Yiğit tarafından kuruldu.

Lin İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lin İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ataş tarafından kuruldu. 

Duramach Makine Otomasyon Sistemleri Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duramach Makine Otomasyon Sistemleri Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztozan, Kenan Duran, Levent Güner, Michael Dostal ve Süleyman Hilmi Koçak tarafından kuruldu. 

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Durmazlar Holding, Bükreş'te tramvay ihalesini kazandı!

Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılan 180 milyon avro değerindeki tramvay ihalesini 99,61 puanla 15 Mart 2019'da teklif veren Durmazlar Holding kazandı...

Nero Hasar Onarım Endüstriyel Makine Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nero Hasar Onarım Endüstriyel Makine Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ozan Sarıkaya tarafından kuruldu.

Metom İnşaat Makine Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metom İnşaat Makine Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Celayir ve Oğuzhan İkiz ortaklığında tarafından kuruldu.

Durmazlar Makine Haberi

Durmazlar Makine

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Durmazlar Makine AŞ arasında yaklaşık 13 milyon avroluk raylı sistem alımı ihalesi protokolü imzalandı. Samsun Büyükşehir Belediyesine ait Samsun Proje İmar, inşaat, Yatırım, Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (SAMULAŞ) "Gar-Tekkeköy Hafif Raylı Sistem Hattı Projesi" kapsamında gerçekleştirilen ihale sonucunda en uygun fiyatı veren Durmazlar Makine AŞ ile sözleşme protokolü imzalanması dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da hafif raylı sistemin 2010 yılında 16 tramvayla hizmete girdiğini hatırlattı.Yılmaz, 2013 yılında 5 tramvay alımı için ihaleye çıkıldığını, Çinli birfirmanın ihaleyi kazandığını belirterek, "İlk tramvaylarımızı İtalyanlar yapmıştı, ikinci ihaleye alanlar ise Çinliler oldu" dedi. İnsanların tramvaya alıştığını anlatan Yılmaz mevcut 17 kilometrelik hattın artık uzatılmasının gerekli hale geldiğini kaydetti. Şimdi 14 kilometrelik bir...