18 / 04 / 2024

Duru Beytepe konut fiyatları

Duru Beytepe konut fiyatları

Duru Beytepe projesi toplam 484 daireden oluşuyor. Duru Beytepe projesinde Tona Yapı ve Safe İnşaat imzası bulunuyor...

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Aslankan Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkentte 496 konutluk yeni proje!

220 milyon TL'ye mal olacak Aslankan Beytepe projesinin inşaatı resmen başlıyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Aslankan Beytepe projesinde 496 konut yer alıyor.

Senkron Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkente 428 yeni konut geliyor!

Senkron Beytepe projesi için start verildi. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Senkron Beytepe projesinde 428 konut yer alacak.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Ankara'ya 349.6 milyon TL'lik dev proje! 428 adet yeni konut geliyor!

Senkron Üst Yapı şirketi "Senkron Beytepe Toplu Konut Projesi" için harekete geçti. Ankara ilinde yapılması planlanan 428 adet yeni konut projesi 349 milyon 576 bin 90 TL'ye mal olacak. İşte yeni projeye ilişkin tüm detaylar...

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Yargıtay'dan ayıplı ve tamamlanmamış konut için emsal karar!

Yargıtay'dan ayıplı ve tamamlanmamış konut için emsal bir karar çıktı. İşte milyonlarca müteahhidi ve mağduru ilgilendiren o olay ve kararın detayları...

Kayseri'de konut kooperatifi mağduru olduklarını öne süren 500 kişi eylem yaptı!

Kayseri'de üye oldukları konut kooperatiflerinin mağduru olduklarını öne süren yaklaşık olarak 500 kişi, eylem yaptı.

Emlak Bankası da konut mağduru oldu!

Emlak Bankası, orman arazisi ve askeri bölge üzerinde hayata geçirilen konut kooperatifi projesinden 200 konut almak için peşin para ödedi fakat konutları henüz alamadı.

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

Artık kimse konut mağduru olmayacak!

Türkiye'de bulunan tasarruf finansman şirketlerinin kapsamlı şekilde incelenmesi için meclise önerge verildi. Önerge ile konut mağduriyetinin engellenmesi planlanıyor.

Türkiye'de 300 bin kişi konut mağduru!

Dolandırılan Hak Sahipleri Platformu Başkanı Özlem Hanelçi, Türkiye'de 300 bin kişinin konut alırken dolandırıldığını söyledi. 

Duru Beytepe'de yaşam başladı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde yaşam başladı. Projede toplam 484 adet konut bulunuyor.

Duru Beytepe konut fiyatları Haberi

Duru Beytepe konut fiyatları

Tona Yapı ve Safe İnşaat imzasıyla yükselen Duru Beytepe projesi Ankara Beytepe'de hayata geçirildi. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri mevcut. 


Kişiye özel ödeme yapılabilen Duru Beytepe projesi "Ankara'nın en yeşil projesi" olarak tanıtılıyor. Proje 47 bin 276 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 


Toplam 484 daireye yer verilen Duru Beytepe projesinde dairelerin büyüklükleri 202 metrekare ile 501 metrekare arasında değişiyor. Projede bahçe ve çatı dubleksleri de bulunuyor.


Duru Beytepe konut fiyatları!

Duru Beytepe konut fiyatları 100 bin 803 TL'den başlarken, ön satışa özel olarak 100 bin TL'den başlıyor.


Adres: Ahtalıbel mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı

Saltuk Buğra Cad. No:5 Çankaya/ANKARA


Tel: 0312 489 19 34

Web: www.durubeytepe.com/

Gizem...