26 / 04 / 2024

Duru Beytepe projesi fiyat

Duru Beytepe projesi fiyat

Tona Yapı ve Safe İnşaat kalitesiyle hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde lansman dönemine özel bir kampanya başladı. 

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Aslankan Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkentte 496 konutluk yeni proje!

220 milyon TL'ye mal olacak Aslankan Beytepe projesinin inşaatı resmen başlıyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Aslankan Beytepe projesinde 496 konut yer alıyor.

Senkron Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkente 428 yeni konut geliyor!

Senkron Beytepe projesi için start verildi. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Senkron Beytepe projesinde 428 konut yer alacak.

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022! 

Beytepe'nin en büyük ticari projesi Beytepe 1923'te yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Beytepe 1923 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022!

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Bir İyilik Sıcak Bir Yuva projesi kapsamında yapılan 1753 konut teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV),Suriye'de savaş mağduru ailelere yönelik olarak başlattığı "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" projesi kapsamında hayata geçirdiği 1753 "iyilik konutu"nu teslim etti.

Duru Beytepe'de yaşam başladı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde yaşam başladı. Projede toplam 484 adet konut bulunuyor.

Duru Beytepe'nin yüzde 95'i satıldı!

DEİK Endonezya İş Konseyi Başkanı ve Tona Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdal, kampanyanın Duru Beytepe Projesi'nin satış oranını yüzde 95 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Beytepe 1923 satışa çıkıyor! Yeni proje!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Lodumlu Mahallesi’nde hayata geçirilen Beytepe 1923 projesi satışa çıkıyor.

Ankara-Ankara projesi tüketici davası 5 Haziran'a ertelendi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara projesi tüketici dava duruşmasını ertelenmesine ve duruşmanın 5 Haziran 2020 tarihine bırakılmasına karar verdi.

Ankara-Ankara projesi tüketici davası duruşması 17 Nisan'da!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara projesi tüketici dava duruşmasının 17 Nisan 2020 tarihine ertelenmesine karar verildi...

Ankara-Ankara projesi tüketici davası 23 Haziran'a ertelendi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara projesi tüketici dava duruşmasının 23 Haziran 2020 tarihine ertelenmesine karar verildi...

Duru Beytepe projesi fiyat Haberi

Duru Beytepe projesi fiyat

Başkent’in gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’de hayata geçirilen Duru Beytepe projesi, uygun ödeme seçenekleri ile daire sahibi yapıyor.  Duru Beytepe projesinde peşin ödemelerde yüzde 20, lansmana özel yüzde 10 indirim, firma bünyesinde 50 aya varan vade farksız ve kişiye özel ödeme planları ile 15 Şubat’a kadar büyük fırsat sunuyor.

Tona Yapı&Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal,  sunmuş oldukları kampanya ile hem Ankara hem de Türkiye ekonomisine kazanç sağlamayı amaçladıklarının altını çiziyor.  Başkan Erdal,  “15 Şubat’a kadar devam edecek olan kampanyamız ile Duru Beytepe’de kaliteli bir yaşamın kapılarını aralayacağız” dedi.

Toplamda 47 bin 276 metrekarelik arazi üzerine kurulan ve 484 daireden oluşan proje, bünyesinde barındırdığı çocuk oyun alanları, sosyal yaşam alanları ve sağlıklı yaşam alanları ile fark yaratıyor.  2+1’den 5+1’e kadar...