26 / 04 / 2024

Dusko Tosic nereden ev aldı

Dusko Tosic nereden ev aldı

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Dusko Tosic ve şarkıcı eşi Jelena Karleusa uzun süredir ev arıyordu. Tosic çifti Üsküdar Acıbadem'de bulunan Akasya rezidansa taşındı.

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Makbule Yönel Maya ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Nerede çalışıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü Makbule Yönel Maya kimdir? Nereden mezun oldu? Nerede çalışıyor? İşte detaylar...

KPSS başvuru ücreti ne kadar? 2023 KPSS başvuru ücreti kaç TL? KPSS başvuruları nereden yapılıyor?

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'nin ilk KPSS oturumu lisans için başvuru işlemleri başladı. Peki,KPSS başvuru ücreti ne kadar? 2023 KPSS başvuru ücreti kaç TL? KPSS başvuruları nereden yapılıyor? İşte detaylar... 

15 Mayıs az önce deprem mi oldu? Son dakika olan depremlere nereden bakılır? İşte Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

15 Mayıs az önce nerede deprem oldu? Bugün deprem mi oldu? Son dakika depremlere nereden bakılır? Bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 15 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremlere dair ayrıntılar!

Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir?

Garanti BBVA bankasının bağımsız yönetim kurulu üyesi Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir? İşte ayrıntılar...

Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden kampanyasına başvuru nereden yapılıyor? 20 soruda tüm detaylarıyla...

“Dönüşümde Yarısı Bizden” kampanyasına başvurular devam ediyor. Peki, Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden kampanyasına başvuru nereden yapılıyor? İşte 20 soruda Yarısı Bizden kampanyasının tüm detayları...

Binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar? Tek tek açıklandı! 

Oturduğu binanın sağlamlığından emin olmak isteyenler bina dayanıklılık testi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar?

Beko BFC 631 B Beyond Serisi 72 LT FitFry Buhar Destekli Ankastre Fırın  9 bin 739 TL! En ucuza nereden alınır? 

Beko Buhar Destekli Fırın, 3D pişirme teknolojisi ve SteamAssisted Buhar Destekli Pişirme fonksiyonları sayesinde pişirme işlemini homojem bir şekilde gerçekleştirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Bosch HBF514BW0T Beyaz Ankastre Fırın 7 bin 910 TL! En ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 

Bosch ankastre fırın, 66 litrelik geniş iç hacmi ve 3D HotAir teknolojisi aynı anda 3 tepside farklı yemeklerin pişmesini sağlar. Peki cihaz en ucuza nereden alınır?

Philips 800 i Series Kompakt Hava Temizleyici en uygun fiyata nereden alınır? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Philips hava temizleyici görünmeyen virüsleri, alerjenleri ve ya kirletici maddeleri filtreleyerek evinizin havasını temizler. Peki Philips hava temizleyici en uygun fiyata nereden alınır? İşte detaylar..

İstanbul Yenileniyor nedir? İstanbul Yenileniyor'a nasıl ve nereden başvurulur?

İstanbul Yenileniyor nedir sorusunun yanıtı pek çok riskli yapı sahibi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki İstanbul Yenileniyor'a nasıl ve nereden başvurulur?

5 Programlı Philips Premium Airfryer XXL en ucuza nereden alınır? İşte Philips 19 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Premium Airfryer XXL HD9650/90 gelişmiş teknolojisi ile kızartma, fırınlama, ızgara, fırında kızartma ve ısıtma işlevlerini hava akışı ile gerçekleştirir. Peki Philips Airfyer en ucuza nereden alınır?

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak 7 bin 590 TL! En ucuza nereden alınır? İşte Arçelik 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile evini renklendirmek isteyenler Arçelik OV 643 T Vitroseramik Ocağı en ucuza nereden alabileceğinizi sizin için araştırdık. İşte detaylar..

Dusko Tosic nereden ev aldı Haberi

Dusko Tosic nereden ev aldı

Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic ve eşi Jelena Karleusa İstanbul'daki yeni evlerine taşındı.


Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Dusko Tosic ve şarkıcı eşi Jelena Karleusa uzun süredir ev arıyordu. Maçka Rezidans ve Beykoz'daki Acarkent'te ev bakan ikili sonunda yeni yuvalarını buldu. Tosic çifti Üsküdar Acıbadem'de bulunan Akasya rezidansa taşındı.



KİRASI 6 BİN DOLAR 


Ünlü çift yaklaşık 1.2 milyon dolar değerindeki penthouse daire için aylık 6 bin dolar kira ödeyecek. İkili bir süredir Kozyatağı'ndaki Marriott otelde konaklıyordu.


2008 yılında evlenen çiftin 2 kızı bulunuyor. 37 yaşındaki Jelena Karleusa, Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla da biliniyor. Ünlü şarkıcının Instagram'da 726 bin takipçisi var.


Habertürk


Haber Karadeniz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Dusko Tosic ve şarkıcı eşi Jelena Karleusa uzun süredir ev arıyordu. Maçka...