23 / 04 / 2024

15 Mayıs az önce deprem mi oldu? Son dakika olan depremlere nereden bakılır? İşte Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

15 Mayıs az önce deprem mi oldu? Son dakika olan depremlere nereden bakılır? İşte Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

15 Mayıs az önce nerede deprem oldu? Bugün deprem mi oldu? Son dakika depremlere nereden bakılır? Bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 15 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremlere dair ayrıntılar!



Türkiye, deprem kuşağında yer alan ülkelerden biridir. Bundan dolayı da aktif faylar hareket ettikçe depremler meydana gelebiliyor. Gün içinde meydana gelen depremler de vatandaşların araştırdığı konular arasında yer alıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi gün içinde olan son depremler listesi güncel olarak yayımlanıyor. Peki “Son dakika depremler listesine nereden bakılır?”

İşte Kandilli Rasathanesi kaydetmiş olduğu 15 Mayıs 2023 son deprem listesine dair araştırılan ayrıntılar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön