25 / 04 / 2024

Duygu Taj

Duygu Taj

Nazenin Proje Pazarlama Müdürü Duygu Taj, şehir hayatında bahçeli ev özlemini gidermeye çalışan insanların konut projelerinde bahçe katlarına daha çok ilgi göstermeye başladıklarını ifade etti.

Rotam34 Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rotam34 Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Yaşar tarafından kuruldu.

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Khan ve Taj Muhammad ortaklığında kuruldu.

Street Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Street Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Sağlam tarafından kuruldu.

Heratrade Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heratrade Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Zeren ve Yasemin Güney ortaklığında kuruldu.

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Demirtaş, Duygu Baycan ve Funda Özkaya ortaklığında kuruldu.

Duygu Erzurumlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK Enerji İnsan Kaynakları ve Ortak Hizmetler Direktörü Duygu Erzurumlu kimdir? Duygu Erzurumlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Duygu Erzurumlu'nun eğitim hayatı nasıldı?  İşte Duygu Erzurumlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Armoni Bina Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Armoni Bina Tesis Yönetim Limited Şirketi bugün KArtal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Önalan tarafından kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Miracles İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miracles İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Görmüş tarafından kuruldu.

Amino Acid Science Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Amino Acid Science Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Pendik'te Aydın Duygu tarafından kuruldu.

Arkhe Statik Tasarım Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Arkhe Statik Tasarım Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Duygu Yıldırım tarafından kuruldu.

49 Pmg Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

49 Pmg Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Iman Tajık tarafından kuruldu.

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ali Devrim Can, Kerem Ulusoy, Özge Ferhatoğlu ve Mükerrem Duygu Aksan ortaklığında kuruldu.

Duygu Taj Haberi

Duygu Taj

Hızla büyüyen şehirlerde bahçelerin değeri çok daha hızlı artıyor. Başta İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerde merkezi lokasyonlarda yeni yada bakımlı bahçeli müstakil ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Özelikle bahçeli evlerde büyümüş, yaşamış insanlarda bahçeli evin verdiği huzur, pozitif enerji ve özel alan özlemi daha fazla oluyor. Bu yüzdendir ki, ilk fırsatta şehirlerden kaçıp bahçeli yazlıklara, köy evlerine sığınıyoruz. 


Projelerin Artık Olmazsa Olmazı ‘Bahçe Katı’

Şehir hayatında bahçeli ev özlemini gidermeye çalışan insanların konut projelerinde bahçe katlarına daha çok ilgi göstermeye başladıklarını belirten Nazenin Proje Pazarlama Müdürü Duygu Taj, bu talep doğrultusunda özellikle yeni projelerinde bahçe katı konutlarına ayrı bir önem vermeye başladıklarını söyledi. Bahçe katı konut tercihinde tüketiciler arasında kendi içlerinde bir araştırma yaptıklarını anlatan Duygu Taj şöyle devam etti: “Bizden konut...