29 / 03 / 2024

düzce heyelan riski

düzce heyelan riski

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "66 binamız da heyelan riski altında. Heyelan riski altında bulunan binalarımızın boşaltılma sürecini yapmak suretiyle, vatandaşlarımızı bu binalardan taşıyacağız" dedi...

Düzce'de heyelan riski taşıyan 66 bina boşaltılacak! 

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Düzce'de heyelan nedeniyle yıkılma riski taşıyan 66 bina boşaltılacağını söyledi. 

Düzce’de deprem riski taşıyan 5 okula yıkım kararı!

Düzce Valiliği, beş okulun deprem riski taşıdığı gerekçesiyle yıkım kararı verdi. Yıkım kararı alınan beş okulun 12 Kasım 1999 Düzce depreminin öncesi yapıldığı vurgulandı

Düzce'de heyelan riski taşıyan 66 bina boşaltılacak! 

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Düzce'de heyelan nedeniyle yıkılma riski taşıyan 66 bina boşaltılacağını söyledi. 

Düzce'deki binalar depreme dayanıklı değil!

Düzce Valisi Ali Fidan, 17 Ağustos Marmara depreminin “Bölgemiz deprem riski altındadır ve biz bu gerçeği göz ardı etmeden şehirleşmek, yapılaşmak ve yaşamak zorundayız."dedi.

Düzce'de icradan 1 milyon 200 bin TL'ye satılık arsa!

Düzce İli Akçakoca İlçesi'nde 2.282.55 metrekare yüzölçümüne sahip olan tarla Akçakoca İcra Dairesi tarafından 9 Eylül 2014 tarihinde saat 10:00 ile 10:05 arasında ihaleye çıkıyor..

TOKİ Düzce Kaynaşlı'da 95 adet konut inşa edecek!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi 95 Adet Konut Ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Deniz Gayrimenkul Düzce Kaynaşlı'daki 2 villanın değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Düzce Kaynaşlı' daki 2 villanın değerleme raporunu yayınladı.

Düzce'de 5 adet satılık arsa: 1 milyon 69 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan arsaların toplam bedeli 1 milyon 69 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı 19 Ağustos 2014 günü saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Mehmet Keleş: Düzce'ye yeni bir çehre kazandıracağız!

Düzce'yi 30 Mart seçimlerinin ardından hummalı bir çalışma aldı. Ara sokaklarda dahi baş gösteren bu titiz çalışma gün geçtikçe büyüyor, Düzceliler her geçen gün farklı bir çalışmaya seyirci oluyor. Peki ya Düzce'yi hangi yenilikler bekliyor?

Düzce'de kazı yapan iş makinesi, doğalgaz hattını deldi!

Düzce Aziziye Mahallesi Çayır Sokağı'nda Nihat Yıldız'a ait arazide kazı yapan iş makinesi, yer altından geçen doğalgaz hattına zarar verdi. Delinen boru yarım saatlik çalışma ile onarıldı.

düzce heyelan riski Haberi

düzce heyelan riski

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Düzce'deki su baskını ve toprak kaymasına ilişkin hasar tespit çalışmalarında, 3 ilçe 45 köyde 319 az hasarlı, 45 ağır hasarlı, 85 yıkık ve 26 da istinat duvarı olmak üzere toplamda 475 bina ve yapının sel ve heyelandan etkilendiğini bildirdi.

Bakan Kurum, bölgede yaşanan su baskını ve toprak kaymasına ilişkin Düzce İl Afet Acil Durum Koordinasyon Merkezinde yetkililerden brifing aldı.

Daha sonra Akçakoca ilçesinde zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunan Kurum, Uğurlu köyü sakinleriyle köy merkezinde bir araya gelerek taleplerini dinledi.  

Köy merkezinden geçen dere kenarında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kurum, sel sebebiyle Düzce ve Türkiye'ye geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Bölgede metrekareye yaklaşık 160 kilogram yağış düştüğünü aktaran Kurum, "Yağış sebebiyle de derelerimizin taşması, yine dere güzergahları üzerinde bulunan...