25 / 04 / 2024

Düzce riskli ev

Düzce riskli ev

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "66 binamız da heyelan riski altında. Heyelan riski altında bulunan binalarımızın boşaltılma sürecini yapmak suretiyle, vatandaşlarımızı bu binalardan taşıyacağız" dedi...

Düzce depreminin üzerinden 24 yıl geçti! 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 16 bin 666 ev yıkıldı!

Türkiye'de 12 Kasım 1999'da Düzce'de meydana gelen depremin üstünden 24 yıl geçti. 782 kişi yaşamını yitirdiği depremde 16 bin 666 ev yıkıldı.

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez Beyciler projesi için başvurular 14 Mart tarihinde başlıyor.

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

TOKİ'den Düzce Merkez'e 63 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek.

Düzce'de ev sahipleri öğrencileri dolandırdı!

Düzce'de özellikle üniversitenin yakınında olan yerlerde bulunan evlerde kiralık fiyatları yükselişe geçti. Bölgedeki ev sahipleri kendilerini emlakçı olarak tanıtarak öğrencileri dolandırdı. 

Düzce'de sarmaşıkların sardığı ahşap ev ilgi görüyor!

Düzce Akçakoca'da 100 yıl önce yapılmış ahşap evi sarmaşıklar sarınca ilgi odağı haline geldi. Oktay ailesine ait ev, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından koruma altına alındı.

Düzce'ye 300 sosyal konut yapılacak!

Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi için yapılacak olan sosyal konutlara ilişkin bilgiler açıklığa kavuşuyor.  Kimlerin sosyal konut alabileceği netlik kazanırken Düzce'ye de 300 sosyal konut yapılacağı öğrenildi...

Türk Kızılayı'ndan Düzceli afetzedelere ev yardımı!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 17-18 Temmuz'da meydana gelen sel felaketinde evleri zarar gören vatandaşlara Türk Kızılayı ev yardımı yaptı.

Zülkif Dağlı: Düzce'nin imar planlarını daha iyi dizayn edeceğiz!

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, su baskını ve toprak kayması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Önemli olan bundan sonra tedbirli olmak, aynı hataları tekrar yapmamak. Dere yataklarına kesinlikle ev yapmamak." diye konuştu.

Düzce'de sel felaketi! Çok sayıda ev yıkıldı!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Düzce'ye yılda yağan yağışın dörtte biri düştü. Bölgede hasar tespit çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

Düzce'de ev fiyatları artacak!

Düzce'nin Akçakoca bölgesinde faaliyet gösteren Pandul İnşaat'ın sahibi Abdulkadir Pandul, sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu. Pandul, “Şu anda tam ev sahibi olma zamanı, ev fiyatları artacak'' şeklinde konuştu.

TOKİ Düzce Camikebir son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Düzce Camikebir'de 132 adet daire hayata geçirdi. TOKİ Düzce'de kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İşte, TOKİ Düzce Camikebir son başvuru tarihi...

Düzce riskli ev Haberi

Düzce riskli ev

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Düzce'deki su baskını ve toprak kaymasına ilişkin hasar tespit çalışmalarında, 3 ilçe 45 köyde 319 az hasarlı, 45 ağır hasarlı, 85 yıkık ve 26 da istinat duvarı olmak üzere toplamda 475 bina ve yapının sel ve heyelandan etkilendiğini bildirdi.

Bakan Kurum, bölgede yaşanan su baskını ve toprak kaymasına ilişkin Düzce İl Afet Acil Durum Koordinasyon Merkezinde yetkililerden brifing aldı.

Daha sonra Akçakoca ilçesinde zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunan Kurum, Uğurlu köyü sakinleriyle köy merkezinde bir araya gelerek taleplerini dinledi.  

Köy merkezinden geçen dere kenarında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kurum, sel sebebiyle Düzce ve Türkiye'ye geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Bölgede metrekareye yaklaşık 160 kilogram yağış düştüğünü aktaran Kurum, "Yağış sebebiyle de derelerimizin taşması, yine dere güzergahları üzerinde bulunan...