23 / 04 / 2024

Düzce'de ev fiyatları artacak!

Düzce'de ev fiyatları artacak!

Düzce'nin Akçakoca bölgesinde faaliyet gösteren Pandul İnşaat'ın sahibi Abdulkadir Pandul, sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu. Pandul, “Şu anda tam ev sahibi olma zamanı, ev fiyatları artacak'' şeklinde konuştu.



Düzce Akçakoca’nın en önemli inşaat firmaları arasında gösterilen Pandul İnşaat, son projesini Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi karşısında hayata geçiriliyor. Şirketin sahibi Abdulkadir Pandul, projeyi 1 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Öncü Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, spn projeye başladıklarını söyleyen Pandul, “Son proje olarak tarihi hamamın yanı başındaki inşaat çalışmasına başladık. İnşaatımız 5 bloktan oluşan 113 daireden oluşuyor. Son 20 dairemiz kaldı. Daire fiyatlarımızda 130 ile 150 bin arasında değişiyor. Yaklaşık 1 yıl sonra bitirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Sektöre daire açıklamalarda bulunan Pandul, konut alma için tam zamanı olduğunu söyledi. Ev fiyatlarının ilerleyen dönemde artacağını belirten Pandul,“Son aylarda inşaat malzemelerine yüzde 40’a kadar zam geldi. Ben ve diğer müteahhitler bu zamları yansıtmadı. Ancak ileriki aylarda mecburen zam yapılmak zorunda kalınacak.  Onun için şu anda tam ev sahibi olma zamanı. İleriki aylarda artık daire fiyatları 300 bini bulacak” açıklamasında bulundu.


Geri Dön