18 / 04 / 2024

Dyson V8 ne kadar

Dyson V8 ne kadar

Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürgeler çok yönlü temizlik için yüksek emiş gücüne sahip. Hızlıca el süpürgesine dönüşme özelliğine sahip olan Dyson V8 40 dakikaya varan çalışma süresiyle tercih ediliyor. Peki, Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi

Kablosuz süpürge almak isteyenlere müjde! Dyson V8 Absolute kablosuz süpürgede ekim fırsatı başladı!

Kablosuz süpürge denince akla ilk gelen markalardan Dyson, V8 Absolute kablosuz süpürgeyle geri döndü. Dyson, çok beğenilecek kablosuz süpürgede cazip fiyatlarla müşterilerin beğenisini kazandı.

Herkes onu araştırıyor! İşte Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge güncel fiyatı

Son dönemin popüler markalarından biri olan Dyson'un kablosuz süpürgeleri gündemdeki yerini koruyor. Peki Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Fiyatları araştırılmaya devam ediyor; Fakir Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge fiyatı ne kadar oldu?  

Son dönemde oldukça popüler olan dikey şarjlı kablosuz süpürgelerin fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Dyson, Fakir, Philips, Karaca gibi pek çok marka dikey süpürge satışında birbirleriyle yarışıyor. Peki Fakir dikey şarjlı kablosuz süpürge fiyatları ne kadar?

Dyson Animal Pro 2 Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 19 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Filtre yıkamaya ve değiştirmeye son veren Dyson Animal Pro 2, yüksek emiş gücüyle geçtiği yerde tozdan eser bırakmaz. Peki, Dyson Animal Pro 2 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, en uygun nerede? İşte detaylar...

Popüler dikey şarjlı süpürgeler en uygun bu adreslerde! 3 Nisan 2023 fiyat listesi... 

Gelişen teknolojiyle birlikte büyük değişim geçiren elektrikli süpürgelerin dikey modelleri son zamanlarda büyük ilgi görüyor. Dyson ve Philips markaları satış rakamlarında en üst sıralarda yer alıyor. Peki, Dyson V10 ne kadar? Philips FC6724 Speed Pro kaç TL?

Temizliği sevenlerin bayıldığı süpürge! Dyson kablosuz süpürge kaç TL? 27 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Güçlü çekişi, kablosuz kolay hareket imkanı ve sessiz çalışmasıyla beğeni toplayan Dyson kablosuz süpürge, bebekli veya evcil hayvan bulunan evler için de çok uygun.  Peki Dyson süpürgenin başka özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Ev hanımları dikkat! Hepsi Burada'nın Dyson V15 avantajı sizi mutlu edecek! İşte 26 Aralık fiyat listesi

Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürgelere, 2402 TL ayda ödeyerek  9 aya varan taksitle satışa sunuluyor. Ev hanımları, hepsiburadanın sunduğu bu fırsata bayılacak. Peki Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge fiyatları ne kadar?

Dyson küçük ev aletleri uygun fiyatlarla satışta! 15 Aralık 2022 fiyat listesi…

Sevilen küçük ev aletleri markası Dyson'da fiyatlar ne kadar? Dyson'da küçük ev aletleri kaç TL'den satılıyor? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Dyson meraklılarına müjde! İndirimli fiyata satışta! İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi…

Son yılların popüler süpürgesi Dyson’da şimdi indirim fırsatı var. Peki, indirimli Dyson süpürge fiyatları ne kadar? İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi…

En iyi saç şekillendirme ödülü kazanan: Dyson Corrale! İşte Dyson Corrale saç düzleştirici 2 Eylül 2022 fiyat listesi

En iyi saç şekillendirme ödülüne hak kazanan Dyson Corrale saç düzleştiricileri azaltılmış ısı yalıtımı sayesinde saçlarınız yıpranmadan en mükemmel saçlar sizin oluyor. Peki Dyson Corrale saç düzleştirici  fiyatları ne kadar? İşte 2 Eylül 2022 fiyat listesi..

Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürgeye bayılacaksınız! Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürge fiyatları ne kadar?

Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürgeler çok yönlü temizlik arayanlar için yüksek emiş gücüne sahip. Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürgelere bayılacaksınız. Peki Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürgeler ne kadar? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Toz mu? O da ne! Dyson V15 Detect Absolute kablosuz süpürge ile evde toza son! 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Dyson V15 Detect Absolute kablosuz süpürge ile yepyeni bir temizlik deneyimine hazır mısınız?Kablosuz süpürgeye devrim atlatan Dyson ‘ın V15 Detect Absolute modeli 25 Ağustos 2022 fiyat listesi. İşte detaylar..

Dyson saç şekillendirici fiyatları ne kadar? İşte Dyson Airwrap 23 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Dyson saç şekillendiriciler gelişmiş özellikleri ve kolay kullanım imkanıyla bir çok kadın tarafından tercih ediliyor. Tüm Dyson Airwrap multi-styler saç şekillendiriciler, kendi tarzınızı aşırı ısı olmadan yaratmanıza imkan tanıyor. Peki, Dyson saç şekillendirici fiyatları ne kadar?

Dyson V8 ne kadar Haberi

Dyson V8 ne kadar

Son zamanların en popüler ürünlerinden biri olan kablosuz elektrikli süpürgeler çok yönlülükleri ile tercih ediliyor. Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürge hem özellikleri hemde fiyatı ile dikkat çekiyor. 

Dyson V8 tüm ev temizliği için 40 dakikaya kadar azalmayan emiş gücü ile hafif ve çok yönlü. Dyson V8 dijital motorla çalışıyor. Sert zeminlerden ve halılardan yerleşmiş kir ve ince tozları çekecek şekilde tasarlanmıştır. Evinizin ve arabanızın her tarafını temizlemek için hızlı bir şekilde el süpürgesine de dönüşüyor. 

Dyson V8 dikey süpürgenin motoru, kullanım kolunun üzerindedir ve yüksek yerleri temizlerken kolayca kaldırmanız için Arşimet'in kaldıraç prensibinden yararlanır.

Tek bir tıkla dikey süpürgeden el süpürgesine ve el süpürgesinden dikey süpürgeye dönüşme özelliğine sahiptir. İster dökülenleri hızlıca temizlerken, ister kapsamlı ev temizliğinde kullanabilirsiniz....