19 / 04 / 2024

e devlette tapum yok

e devlette tapum yok

Ev, arsa, arazi gibi taşınmaz mal sahipleri tapularını e-Devlet üzerinden görüntüleyebiliyor. Ancak kimi zaman tapunun e-devlette görünmemesi sorunu yaşanıyor. Bu durumda ne yapmalı?

Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiriyor! Eğer E-devlette yoksa hemen bunu yapın!

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Mart ayı itibarıyla resmen başlıyor. Peki 2024 yılı emlak vergisi ödeme ekranı E-devlet'te yoksa ne yapmak gerekiyor? 

Sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı! 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz kumpası!

Ankara'da sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı. Şebeke, kurbanlarına 'tapuları 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz' yalanıyla kandırdı. 

E devlet'te müthiş bir özellik var. Daha kimse fark etmedi. Paranızı oraya koyuyorsunuz

E devlet üzerinden daha önce para biriktireceğinizi herhalde bilmiyordunuz. Ancak e devlette böyle bir özellik var. İşte o özelliğin ayrıntıları.

E-devlette EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT ne zaman belli olacak?

EYT başvurusu gerçekleştirenler, başvurularının sonuçlanacağı tarihi büyük bir merakla bekliyorlar. Bu sürecin ne zaman sona ereceğini öğrenmek, başvuru sahipleri için büyük bir önem taşıyor. Aylık bağlanıp bağlanmadığını öğrenmek artık e-devlet aracılığıyla mümkün oluyor.

Miras e- devlette gözükür mü? Mirastan gelen para nereye yatar?

Kendisine miras kaldığını düşünen kişiler, miras sorgulamasına dair birtakım sorular sormaktadır. İşte vatandaşların merak ettiği detaylar!

Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? Eski tapular e-devlette görünür mü? Ölen kişinin tapusu nasıl alınır?

Tapu geçmişi sorgulama, araştırma sıkça sorulan sorular arasındadır. Peki Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? İşte merak edilenler!

İş arayanlara devlette memur olmak için fırsat doğdu: 20 bin 649 personel alınacak işte başvuru şartları

Devlette iş arayanlara aradıkları fırsat haberi duyuruldu. 5 ayrı bakanlık bünyesinde personel alımları olacak. İşe başvuru şartları ve işe alım tarihleriyle ilgili detaylar haberimizde...

Milyonları ilgilendiriyor! e-Devlette 12 bin liranız birikmiş olabilir! Kontrol edin!

Devletin vatandaşlara verdiği yardımlardan; kreş, doğum, yol ve benzeri alanda yapılan yardımlar hak sahibi vatandaşlar tarafından alınmayı bekliyor. Sosyal Emniyet Kurumu tarafından yapılan ödemelerin pek çoğu hak sahipleri tarafından unutulmuş ya da alınmadığı için aracı kurumlarda bekliyor...

Tapum e-devlette görünmüyor! Ne yapmalıyım?

Ev, arsa, arazi gibi taşınmaz mal sahipleri tapularını e-Devlet üzerinden görüntüleyebiliyor. Ancak kimi zaman tapunun e-devlette görünmemesi sorunu yaşanıyor. Bu durumda ne yapmalı?

Tapu dolandırıcılığına 'kısa mesaj' ile önlem!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, "Vatandaşlarımız taşınmazları üzerinde başlatılan işlemlerden anında haberdar olmak için e-Devlette 'Tapu Telefon Bilgileri Beyan' kısmından cep telefonu numarasını kaydetmeli" dedi.

Ovalbahçe'de 6 bin 700 YTL peşinatla! Kura yok!

OM İş Ortaklığı tarafından Sarıgazi'de inşa edilen Ovalbahçe'de fiyatlar 67 bin YTL'den başlıyor.

Erikçe Kent Ormanı hayata geçiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü Erikçe Kent Ormanı Projesi kapsamında 214 hektar alanda seyir terasları, yapay gölet ve yürüyüş yolları yapılacak.

Elektriğe konutta zam geliyor...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) 1 Ocak'tan itibaren konutlardaki elektriğe zam yapma ve sanayi kuruluşlarının aldığı elektrik fiyatını indirme kararı aldı.

e devlette tapum yok Haberi

e devlette tapum yok

Gayrimenkul sahipleri ister bir işlemde bulunmak için isterse sadece bakmak için e-devlet sistemine girerek tapu sorgulama yapabiliyor. Kimi zaman vatandaşlar tapularını bulamama, görememe gibi sorunlarla karşı karşıya gelebiliyor.

Kendi adına kayıtlı tapusunu göremeyenler vatandaşlar panikle "Tapum e-devlette görünmüyor. Ne yapmam gerekir?" sorusuna yanıt arıyor. Bu durumu yaşayan vatandaşların sorunlarını yine online olarak çözebileceklerini belirtelim.

TAPU E-DEVLETTE GÖRÜNMÜYOR? NE YAPMALIYIM?

E-devlet üzerinden gayrimenkuşl bilgilerinizi görebilmeniz için T.C Kimlik Numaranızın sisteme kayıtlı olması gerekli olup bu düzenlemeyi e-devlet sayfanızda bulunan "BEYANDA BULUNUN" kısmından ilgili Tapu Müdürlüğüne beyanda bulunabilir ya da Web tapudan başvuru yapılarak düzeltilebilir.

Bazen tam tersi durumla da karşılaşılabiliyor. Yani aslında sahibi olmadığınız tapunun e-Devlet'te sizin adınıza kayıtlı gözükmesi gibi. Bu durumla karşılaşan vatandaşlar da "E-devlet üzerinde kendime ait olmayan bir taşınmaz...