25 / 04 / 2024

eagle park örnek daire

eagle park örnek daire

Eagle Park satış ofisi telefon numarası 0216 517 05 70 şeklinde bildiriliyor. Eagle Park projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar mevcut...

Eagle Park satılık daire!

Eagle Park satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yüzde 40 peşinatla banka kredisinin kullanıldığı Kartal Eagle Park Rezidans'ta daire teslimleri hemen yapılıyor...

Ataşehir Örnek Mahallesi park alanı imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Örnek Mahallesi, 2263 ada, 7 parsele ilişkin Park Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu!

Kıbrıs Developments'ın 30'uncu yıl özel projesi Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu. Milos Park Homes'un iş sağlığı ve güvenliği süreci, örnek olarak gösterildi. İşte detaylar..

Nurol GYO,Nurol Park'ta örnek daire görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.

Nurol Park’ta örnek daireler görücüye çıktı!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı. Proje, Atatürk Havalimanı ve ana ulaşım arterleri yakınında konumlanıyor.

Nurol Park'ın örnek dairesi hazır!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı.

Nurol Park’ın örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor. Projede toplam 1512 adet daire bulunuyor.

Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri!

Nurol Park Residence'de peşinatsız 50 ay taksit yapılabiliyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor. İşte Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri...

Nurol Park konutlarında örnek daire görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.

Nurol Park'ta örnek daire görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.Nurol Park’ta her detayı yüksek konfor düşünülerek tasarlanmış 84 loft, 544 residence, 884 tower olmak üzere 1512 daire bulunuyor.

Park Mozaik'in 4+1 örnek dairesi yoğun ilgi gördü!

Ankara'da hayata geçirilen Park Mozaik projesinin örnek dairesi, ziyaretçiler tarafından beğeni topladı. Başkentin gözde projesi Park Mozaik “farklı mimari çözümler” konseptiyle Ankaralıları farklı bir 4+1 görmek için bir araya getirdi.

Eagle Residence Kartal örnek daire!

Eagle Residence Kartal projesinde daire teslimleri bu ay içinde yapılıyor. Eagle Residence Kartal örnek daire seçeneklerini görmek için 0216 374 14 13 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Brooklyn Park Fikirtepe örnek daire!

Avrasya Oto Tüneli’nin girişinde bulunan Brooklyn Park'ta teslimlerin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor. Proje 731 daire ve 13 ticari birimden oluşuyor. İşte Brooklyn Park Fikirtepe örnek daire görselleri...

Eagle Rezidans Kartal örnek daire!

Eagle Rezidans'de daire teslimlerinin önümüzdeki ay yapılması planlanıyor. İstanbul Kartal'da yükselen projede satışlar devam ediyor. İşte Eagle Rezidans Kartal örnek daire görselleri...

eagle park örnek daire Haberi

eagle park örnek daire

Eagle Park projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükseliyor. Kartal Eagle Park Evleri Ase Yapı tarafından inşa ediliyor.


125 adet konutun bulunduğu Eagle Park satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde ayrılıyor. Ase Yapı Eagle park 7 blok olarak yükseliyor.


Eagle Park Kartal fiyat listesi için Eagle Park satış ofisi ile irtibata geçiliyor. Eagle Park satış ofisi telefon numarası 0216 517 05 70 olarak bildiriliyor.


5 bin 374 metrekare arsa alanına sahip olan Eagle Park projesi ev sahiplerine birçok sosyal olanak sağlıyor. Yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, dinlenme alanları, oyun alanları, kapalı otopark,  güvenlik, yeşil alanlar, fitness merkezi, ve sauna proje kapsamında yer alan olanaklar arasında bulunuyor.


Kartal Eagle Park iletişim:


Eagle Park satış...